Duikelrek dubbel rood 125cm

SKU
DUIKEL 1202
154,99

incl. btw. & Gratis verzending

Levertijd (indicatie)
1 - 3 werkdagen

Gratis verzending
Geen verzendkosten

30 dagen bedenktermijn
niet goed, geld terug

Duikelrek dubbel rood 120 cm maakt duikelen nu nog leuker. Ontdek hoe leuk het is om samen de mooiste kunstjes te doen in de eigen achtertuin.

Nodig jouw vriendje of vriendinnetje uit om in de eigen achtertuin te gaan duikelen. Het duikelrek dubbel rood 120 cm is voor jong en oud een super leuke uitdaging. Ineens wordt het leuk om samen oefeningen uit te voeren op het duikelrek. Je kan zelfs proberen om je oefeningen gelijktijdig synchroon te laten lopen. Wil je echt verder komen met duikelen? Geef jezelf dan op voor turnen en train thuis de oefeningen die je op de les geleerd hebt. Je hoeft nu niet meer een speeltuin te zoeken met een duikelrek, maar je kan de oefeningen gewoon thuis uitvoeren. 

Eenvoudig te plaatsen in je eigen achtertuin.

Papa of mama kan het duikelrek dubbel rood 120 cm eenvoudig plaatsen in de achtertuin. We adviseren wel om het rek voldoende in te graven en eventueel met betonmortel te verstevigen. Je krijgt zo geen stabiliteitsproblemen en de kinderen kunnen nog jaren met veel plezier duikelen in de eigen achtertuin.

Meer informatie
Aantal dozen n.v.t.
Afmetingen (verpakking) 240 x 9 x 40 cm
Afmetingen (product) Breedte: 267 cm, Hoogte: zelf te bepalen
Gewicht verpakking n.v.t.
Keurmerken NEN-EN 71-1 & 71-8
Gewicht n.v.t.
Aantal posities 2
Dikte palen 9 cm
Hoever palen in de grond Minimaal 80 cm
Lengte palen 240 cm
Houtbehandeling Geïmpregneerd
Houtsoort Grenenhout
Merk toestel Déko-Play
Antiroestbehandeling Gepoedercoat
Bevestiging duikelstang Schroef
Dikte duikelstang 3,3 cm
Over dit merk: n.v.t.
Over deze serie De duikelrekken dubbel zijn te verkrijgen met 4 verschillende duikelstangen. De duikelstangen verschillen in materiaalsoort, kleur en lengte.