EXIT basketbalpaal Hoopy junior

SKU
46.70.10.00
99,-

incl. btw. & Gratis verzending

Levertijd (indicatie)
1 - 2 werkdagen

Gratis verzending
Geen verzendkosten

30 dagen bedenktermijn
niet goed, geld terug

Verplaatsbare basketbalpaal voor jonge kinderen. De EXIT basketbalpaal Hoopy Junior is verstelbaar in vijf standen.

De EXIT Hoopy junior is een verplaatsbare basketbalpaal. Deze is geschikt voor jonge kinderen, maar volwassen kunnen hier ook gebruik van maken omdat hij verstelbaar is in vijf verschillende standen!

Afmeting Hoopy basketbalpaal

Deze Hoopy junior basketbalpaal kan in vijf verschillende standen worden versteld (165 - 175 - 190 - 205 - 220cm). Daarom is deze basketbalpaal een perfecte manier om kinderen spelenderwijs kennis te laten maken met basketbal! Met behulp van een slotbout en een moerknop verander je heel gemakkelijk de hoogte van de ring. Op deze manier kan iedereen gebruik maken van deze basketbalpaal

Verplaatsbaar model

Onder aan het frame van de basketbalpaal zitten twee stevige wielen bevestigd, zodat je het frame alleen maar hoeft te kantelen om te verplaatsen. Daardoor is het frame ook makkelijk te verplaatsen voor kinderen. Omdat het frame zo makkelijk is te verplaatsen, is deze ook makkelijk op te bergen. Zo hoeft hij niet altijd in het zicht te staan.

Materiaal

De basketbalpaal is gemaakt van hoogwaardige materialen, dit zorgt voor een lange levensduur. Het frame van deze basketbalpaal is gemaakt van gegalvaniseerd staal met daarover heen een poedercoating. De coating zorgt ervoor dat het frame niet snel gaat roesten.

Het basketbalbord is gemaakt van polyetheen, en ring is gemaakt van versterkt metaal. Onder aan het frame kunnen twee zandzakken bevestigd worden, deze zorgen ervoor dat de basketbalpaal altijd stevig op zijn plek blijft staan. De zandzakken kunnen geplaatst worden een afsluitbare, en weerbestendige hoes.

Meer informatie
Aantal dozen 1 doos
Afmetingen (verpakking) 80 x 14 cm
Afmetingen (product) 257 x 67 cm
Gewicht verpakking 10,5 kg
Keurmerken TÜV / CE
Gewicht 11 kg
Diameter ring 36 x 13,5 cm
Dikte bord 2,5 cm
Inklapbaar n.v.t.
Materiaal bord Kunststof
Materiaal paal Staal
Materiaal ring Staal
Maximale hoogte 220 cm
Merk EXIT
Minimale hoogte 165 cm
Verrijdbaar Ja
Verstelbaar Ja
Wedstrijdformaat n.v.t.
Garantie 2 jaar
Over dit merk: n.v.t.
Over deze serie n.v.t.