EXIT Voetbaldoel Forza

SKU
41.09.10.00
399,-

incl. btw. & Gratis verzending

Levertijd (indicatie)
1-2 werkdagen

Gratis verzending
Geen verzendkosten

30 dagen bedenktermijn
niet goed, geld terug

Exit Forza Goal is een voetbaldoel die heel wat dromen waar gaat maken van je kinderen. Dit veilige voetbaldoel kan je namelijk in je eigen achtertuin plaatsen en na gebruik weer eenvoudig uit elkaar halen.

Droomt jouw kind al jaren van een eigen voetbaldoel in de achtertuin? Kies dan voor het Exit Forza Goal. Dit prachtige voetbaldoel is extra groot om een potje voetbal te spelen, maar ook eenvoudig weer uit elkaar te halen. Je hoeft het doel dus niet de hele tijd te laten staan. Dit is handig als je een beperkte ruimte hebt in de tuin of als je gewoon even het gras wil maaien.

Voetbaldoel voorzien van een prachtig design.

Het Exit Forza Goal is helemaal geen straf om het hele jaar door in de tuin te laten staan. Dit prachtige voetbaldoel is voorzien van een strakke zwarte coating en misstaat zo absoluut niet in de tuin. Het fraaie design is ook nog eens gemaakt met de hoogste kwaliteit materialen om zo lekker lang mee te gaan.

Gebruiksvriendelijk verankeringssysteem.

Het verankeringssysteem is lekker gebruiksvriendelijk en eenvoudig te plaatsen in de tuin. Je kan de grondankers gewoon optillen als je het doeltje even weg wil halen.

Meer informatie
Aantal dozen 1 doos
Afmetingen (verpakking) n.v.t.
Afmetingen (product) 500 x 200 x 119
Gewicht verpakking 90 kg
Keurmerken CE
Bevestiging net Rails
Inklapbaar Nee
Materiaal voetbaldoel Staal
Montage Geschroeft
Geschikt voor professioneel gebruik n.v.t.
Type voetbaldoel Voetbaldoel
Gewicht 90 kg
Garantie 6 maanden
Over dit merk: n.v.t.
Over deze serie n.v.t.