Loopfiets PUKY Pukylino

SKU
Pukylino-conf
39,99

incl. btw. & Gratis verzending

Levertijd (indicatie)
1 - 2 werkdagen

Gratis verzending
Geen verzendkosten

30 dagen bedenktermijn
niet goed, geld terug

De PUKYLINO is het opstap model van de loopfietsen. Met deze loopfiets kunnen de kinderen spelend leren!

Opstap model

De eerste loopfiets voor een kind van 1 jaar aan het uizoeken? Dan heeft u het gevonden de PUKYLINO. Op deze loopfiets kan een kind vanaf ongeveer 1 jaar en een lengte van 75 cm leren lopen en bewegen. De 4 wielen geven een kind stevigheid, en zal daardoor niet zo snel omvallen. Zo kunnen ze in eens een veel groter deel van hun wereld verkennen

Leren

De PUKYLINO is een krabbelvoertuig, hiermee kunnen de kinderen hun eerste ervaring op doen in het op- en af stappen, in het lopenlopen, en het planmatig in de juiste richting sturen. Ze leren ook om de benen goed te bewegen, en dan op verschillende manieren. Gelijkmatig de benen of juist in de tegengestelde richting van elkaar te bewegen. En dat allemaal op speelsewijze.

Kenmerken

  • De PUKYLINO heeft een stootvaste poedercoating, dus de kinderen kunnen er rustig op rond rijden. Bij de eerste beste stootje blijft de lak nog mooi.
  • De loopfiets is ook voorzien van veiligheidshandvaten, dit zorgt ervoor dat de handen niet zo makkelijk van het stuur kunnen glijden.
  • De ergonomische zadel zorgt ervoor dat de kinderen makkelijk op de loopfiets kunnen gaan zitten, maar ook geen hinder hebben tijdens het lopen.
  • Stuurbegrenzing, het stuur kan niet helemaal rond draaien. Daardoor kan de fiets minder snel omvallen.
  • Geluidsarme wielen, geeft rust als de loopfiets in huis gebruikt wordt.
Meer informatie
Aantal dozen 1 doos
Afmetingen (verpakking) 50 x 17 x 27 cm
Afmetingen (product) 51 x 26 cm
Gewicht verpakking 2,9 kg
Keurmerken TÜV
Gewicht 2,7 kg
Geschikt voor leeftijd 10-30 maanden
Type band Massieve band
Kleur n.v.t.
Loopfiets merk Puky
Met rem Nee
Met standaard Nee
Over dit merk:

PUKY is een Duitse fabrikant van loopfietsen, kinderfietsen en driewielers. Het grote doel van PUKY® is om kinderen enthousiast te maken om op voor hen afgestemde voertuigen voort te bewegen die niet alleen hun motoriek en zelfvertrouwen bevorderen, maar hen ook heel veel plezier geeft.

Puky loopfiets | PUKY driewieler

Over deze serie n.v.t.
We vonden andere producten die je misschien leuk vindt!