Verzending & levering

Momenteel (zomer 2017) geven in onze webwinkel nog geen indicatie van het levermoment. We zijn van plan om hier medio herfst/winter 2017 aan te gaan bouwen.

Over het algemeen zijn de levertijden ongeveer als volgt:

  • Schommelaccessoires en schommelzitjes, traptractors en skelters: 1-2 werkdagen
  • Trampolines en accessoires, speeltafels: 2-5 werkdagen
  • Schommels, duikelrekken, speelhuisjes en speeltoestellen: ongeveer 2 weken (deze producten maken we deels op maat)

Wilt u een concrete inschatting van de levertijd voor een specifiek product, of voor uw bestelling? Stuur ons dan even een bericht per e-mail (verkoop@vaneebuitenspeelgoed.nl) of via Whatsapp (06 13 686 447).

Specifieke leverwensen

Wilt u uw bestelling met spoed ontvangen? Of hebt u voorkeur voor een levermoment? Neem dan even contact met ons op. 

Vervoerders en track & trace

DHL

Pakketten versturen we via DHL. U krijgt een mailtje van DHL met track en trace informatie als we uw pakket bij DHL hebben aangemeld.

Van Reenen Transport

Grote producten (denk aan schommels, trampolines) versturen we per koerier. Van Reenen Transport uit Barneveld verzorgt dit voor ons.

De avond vóór de dag van levering krijgt u een e-mail van Van Reenen Transport. Hierin staat een indicatie van het tijdvak waarin de chauffeur bij u langs verwacht te komen. 

Bent u niet thuis? Dan zal de chauffeur van Van Reenen Transport u bellen op het telefoonnummer wat u aan ons hebt doorgegeven. Op die manier kunt u met hem een leverafspraak maken.

Afhalen in Kootwijkerbroek

Bent u in de gelegenheid om bij ons langs te komen in Kootwijkerbroek? Dan kunt u uw bestelling ook afhalen. Als u ons van tevoren even belt, zorgen wij ervoor dat uw bestelling voor u klaarligt.