Voetbal rebounder EXIT Kickback

SKU
43.23.10.00
249,-

incl. btw. & Gratis verzending

Levertijd (indicatie)
1 - 2 werkdagen

Gratis verzending
Geen verzendkosten

30 dagen bedenktermijn
niet goed, geld terug

Met de EXIT Kickback voetbal rebounder kun je je voetbalvaardigheden oefenen. Een onmisbaar hulpmiddel voor elke profvoetballer in spe.

EXIT Kickback voetbal rebounder: oefen je voetbalskills

Oefen je voetbal vaardigheden met de EXIT Kickback voetbal rebounder. Deze rebounder is een multifunctioneel trainingsstation voor het oefenen van je voetbalskills. Oefen vaardigheden als schieten, koppen, passen en aannemen

Schiet simpelweg de bal tegen het reboundernet en je krijgt de bal met hoge snelheid terug. Daarmee is de voetbal rebounder gelijk aan de EXIT Multisport rebounder. Dit product heeft echter meer & is specifiek ontwikkeld voor voetballiefhebbers: je kunt de bal onder het net door schieten & je krijgt de voetbal dan over het net heen weer terug.

Verstellen van de rebounder

Het Rebounder multistation kun je op 7 standen instellen: in een hoek van 35 tot 90 graden. Dit is erg simpel & vertraagt je training daardoor niet.

Materialen & afwerking: EXIT kwaliteit

Net als de andere voetbaldoelen van EXIT is de voetbalrebounder gemaakt van staal. Het staal is volledig gegalvaniseerd & gepoedercoat. Roest krijgt zo geen kans. Het elastieken net is afgewerkt met een PVC afdekrand. Zo heb je lang plezier van je rebounder!

Meer informatie
Aantal dozen Onbekend
Afmetingen (verpakking) n.v.t.
Afmetingen (product) n.v.t.
Gewicht verpakking n.v.t.
Keurmerken n.v.t.
Bevestiging net n.v.t.
Inklapbaar Ja
Materiaal voetbaldoel Staal
Montage Geschroeft
Geschikt voor professioneel gebruik n.v.t.
Type voetbaldoel Rebounder
Gewicht n.v.t.
Garantie n.v.t.
Over dit merk: n.v.t.
Over deze serie n.v.t.