EXIT Basketbalpaal Galaxy

SKU
46.05.10.00
429,-

incl. btw. & Gratis verzending

Levertijd (indicatie)
1 - 2 werkdagen

Gratis verzending
Geen verzendkosten

30 dagen bedenktermijn
niet goed, geld terug

Verplaatsbaar model basketbalpaal van EXIT: De EXIT Galaxy. Basketbalpaal optioneel verkrijgbaar met dunkring en losse basketbal.

De EXIT Galaxy basketbalpaal is een verplaatsbare basketbalpaal. Hij is verkrijgbaar in de kleuren groen en zwart. Doordat de basketbalpaal verplaatsbaar is hoef je niet meer naar een basketbalveld om te basketballen. Vanaf nu kun je in je eigen tuin een potje basketbal spelen met je vrienden en vriendinnen!

Verstelbaar in meerdere hoogtes

De Galaxy basketbalpaal heeft een uniek systeem, zodat je de basketbalpaal op elke gewenste hoogte kunt stellen. Er zit een bedieningsknop aan het frame die je alleen maar hoeft uit te trekken, en dan kun je de groene handle verschuiven op de goede hoogte. Door dit makkelijke systeem kunnen zelfs kinderen de basketbalpaal verstellen!

De basketbalpaal heeft 5 verschillende verstelbare hoogtes:

  • 230 cm
  • 245 cm
  • 260 cm
  • 285 cm
  • 305 cm

De hoogste stand wordt ook wel gebruikt voor professionele basketbalwedstrijden. Deze basketbalpaal word gemaakt van hoogwaardige materialen, dit zorgt voor een lange levensduur van de basketbalpaal!

Stevig op de grond door een contragegewicht 

Aan de onderkant van het frame zit een afsluitbare en weerbestendige hoes waarin drie zandzakken kunnen worden geplaatst. Er gaan zandzakken van ongeveer 55 kg per stuk. In tegenstelling tot basketbalpalen met een plastic voet met daarin water, heeft de Galaxy basketbalpaal nooit last van lekkage en is er geen schade naar een vorstperiode. Door het contragegewicht aan de onderkant blijft de basketbalpaal altijd stevig staan. Je kunt daarom het hele jaar door basketballen!

Meer informatie
Aantal dozen 4 dozen
Afmetingen (verpakking) 1250 x 390 x 147 cm
Afmetingen (product) 367 x 116 cm
Gewicht verpakking 68,8 kg
Keurmerken EN71, TÜV / CE
Gewicht n.v.t.
Diameter ring 45 x 17,5 cm
Dikte bord n.v.t.
Inklapbaar Nee
Materiaal bord Kunststof
Materiaal paal Staal
Materiaal ring Staal
Maximale hoogte 305 cm
Merk EXIT
Minimale hoogte 230 cm
Verrijdbaar Ja
Verstelbaar Ja
Wedstrijdformaat n.v.t.
Garantie 2 jaar
Over dit merk: n.v.t.
Over deze serie n.v.t.