Berg.

BERG trampolines

Veilig, sterk en veel springplezier!

Wij zijn al jaren gecertificeerd dealer van alle lijnen Berg trampolines. Zowel de Berg Favorit als de Berg Champion trampolines, maar ook de kwalitatief uitstekende Berg Elite+ trampoline. Bij Van Ee Buitenspeelgoed kunnen we u goed helpen als u een Berg trampoline wilt kopen. Op deze pagina hebben we alvast de belangrijkste informatie voor u op een rijtje gezet, wij geven u ook graag persoonlijk advies in een van onze showrooms.


Favorit Champion Elite

Volop getest

Onafhankelijke specialisten als TÜV, Intertek en AiB Vinçotte testen onze materialen. Ook testen wij de trampolines in ons eigen laboratorium. Zo verbeteren we continu de veiligheid en kwaliteit van onze producten zodat ze echt de veiligste keuze zijn!

Het springdoek is ijzersterk

Je kind springt nooit door de trampoline heen. Het springdoek zit namelijk met stevige veren-ogen en BERG Veren vast aan het frame. En het springdoek zelf is van optimale kwaliteit.

Materialen getest

We testen onze materialen zoals het springdoek en de beschermrand onder allerlei weersomstandigheden. We willen natuurlijk zeker weten dat een BERG Trampoline jarenlang meegaat!

Sterke beschermrand

De BERG Beschermrand is niet alleen gemaakt van UV- en slijtbestendig buitendoek, maar sluit ook perfect aan op het springdoek. Daardoor is het extra veilig mocht je een keer vallen op de trampoline.

De fijnste veren

Bij BERG gaan we altijd voor het beste springcomfort! De unieke TwinSpring Gold veren zijn daarom niet alleen super soepel en extra lang, maar zijn ook met een roestwerende zinklaag afgewerkt.

Het frame staat als een huis

Spring met een gerust hart alle kanten op! BERG Trampolines kunnen alles aan door het sterke frame. Extra dik, extra solide en met ijzersterke lasnaden. Ook bevat de trampoline van binnen en van buiten een dikke, roestwerende zinklaag.

BERG Favorit

Springcomfort
Kwaliteit
Uitvoeringen:
Ø270, 330, 380 en 430 cm
Kleuren:
Garantie
Frame: 8 jaar*
Beschermrand: 2 jaar
Springdoek: 2 jaar
Veren: 2 jaar
Goldspring Solo Veren
Beschermrand
10/20 x 380mm
uv- resistentie:
Frame
8 Basic poten
Verzinkt
Bekijk alle Favorit trampolines

BERG Champion

Springcomfort
Kwaliteit
Garantie
Frame: 13 jaar*
Beschermrand: 2 jaar
Springdoek: 2 jaar
Veren: 5 jaar
Twinspring-Gold veren
Beschermrand
30 x 380mm
uv- resistentie:
Frame
8 Heavy poten
Verzinkt + zwarte coating
Bekijk alle Champion trampolines

BERG Elite

Springcomfort
Kwaliteit
Uitvoeringen:
Ø330, 380 en 430 cm
Kleuren:
Garantie
Frame: 13 jaar*
Beschermrand: 5 jaar
Springdoek: 5 jaar
Veren: 5 jaar
Twinspring-Gold veren
Beschermrand
30 x 400mm
uv- resistentie:
Frame
8 T-section poten
Verzinkt + zwarte coating
Bekijk alle Elite+ trampolines

Berg FlatGround

Wil je een trampoline die één is met je tuin? Kies dan voor de BERG FlatGround Champion. Deze trampoline kan je namelijk zo ingraven dat hij helemaal weggewerkt is en naadloos past in jouw tuin. Je kinderen hoeven er ook niet op te klimmen en kunnen daardoor niet struikelen over de rand van de trampoline. Kortom, springen maar!

Bekijk de FlatGround 430 trampoline

Berg InGround

Wil je toch meer keuze in maten en vormen, maar ook dat je trampoline enigszins in de tuin weggewerkt is? Kies dan voor de BERG InGround Trampolines. Zo heb je het plezier van een trampoline en plezier van je mooie uitzicht. BERG InGround Trampolines zijn er in verschillende soorten en maten. Daarnaast zijn ze met én zonder Safety Net verkrijgbaar. En kun je ook nog eens kiezen uit verschillende kleuren beschermranden!

Bekijk alle InGround trampolines

Berg Regular

Wil je liever helemaal geen gat graven in je tuin voor een trampoline? Dan kan je alsnog voor een BERG Trampoline kiezen. We hebben namelijk ook BERG Trampolines met poten in verschillende soorten en maten. Daarnaast is deze ook in verschillende kleuren beschermranden verkrijgbaar. Deze kun je dus op elke plek in je tuin zetten zonder een gat te moeten graven. Kortom, er is dus altijd wel een BERG Trampoline die bij jouw wensen past!

Bekijk alle Opbouw trampolines