Actuele vacatures

We hebben momenteel deze vacature:

 

Lijkt het je leuk om bij ons te werken? Stuur gerust een bericht naar werkenbij@vaneebuitenspeelgoed.nl, ook als er geen vacature open staat.

Bijbanen / vakantiewerk

Zoek je een bijbaan of vakantiewerk? We hebben regelmatig ruimte voor studenten/scholieren die willen werken op zaterdag en in schoolvakanties. Werkzaamheden o.a. bestellingen verzamelen en klaarmaken voor verzending, assemblage van schommels, klantenservice, bijhouden van assortiment op de website en meer.

BBL vacatures

Combineer werken en leren met een MBO BBL opleiding en een baan bij Van Ee Buitenspeelgoed.

Stages

 

 

 

Zie ook de vacatures bij Van Ee Speel, o.a. monteurs voor de installatie van speeltoestellen;

Waarom werken bij Van Ee?

 

We zijn een hechte club mensen die zich dagelijks inzet om ouders te helpen, zodat ieder kind kan spelen. Lees hier meer over ons en maak kennis met het team. Werken bij Van Ee betekent dat je veel vrijheid krijgt, maar tegelijkertijd ook veel verantwoordelijkheid draagt. We nemen mensen aan die graag zelf nadenken, beslissingen durven te nemen en zelf het initiatief nemen om de uitdagingen en problemen op te lossen die je tegen komt in je werk.

Bij initiatief nemen hoort ook het maken van fouten. En als die fouten voortkomen uit jouw initiatieven en uitprobeersels, dan is dat iets wat we willen vieren. We zijn een groep mensen die ervan genieten om te leren en niet bang zijn om te praten over wat we fout deden zodat we er als team beter van worden.

De bedrijfscultuur is open: je krijgt feedback van je collega's en leidinggevende & van jou verwachten we dat jij je collega's en leidinggevende aanspreekt op hun functioneren. We streven hierin elkaars succes na. Met klanten en relaties willen we omgaan zoals we zelf behandeld willen worden. Christelijke waarden en normen zijn voor ons belangrijk.

Uiteindelijk willen we een organisatie die ten dienste staat van de ouder. Werken bij Van Ee betekent: ouders dienen, zodat ieder kind kan spelen.

Dit zeggen je (oud-)collega's:

"Een werkdag hier is (bijna) nooit hetzelfde! Elke dag weer andere klanten met andere wensen. Tussen alle werkzaamheden in de showroom door is het ook gewoon gezellig. Potje tafelvoetbal of tafeltennissen, strategie doorspreken terwijl je op de schommel zit of samen een skelter in elkaar zetten."

"Wat ik leuk vind aan bij Van Ee werken? Je eigen ding kunnen doen. Ze weten hier waar mijn talenten liggen en ik krijg alle ruimte om deze zo veel mogelijk te gebruiken. Bijvoorbeeld bij de Tuin Awards. Mijn collega en ik mochten zelf de invulling geven aan deze actie met de dingen die wij kunnen en belangrijk en leuk vinden.

Hierdoor werd het echt onze actie!"

"Het fijne aan Van Ee is de vrijheid die je krijgt:Ik vond dat de vloer in de showroom een metamorfose verdiende en ik mocht dat gelijk zelf gaan aanpakken: verf bestellen, naar de Karwei rijden voor rollers en een datumprikken. Binnen no-time zag de vloer er weer geweldig uit.Mijn mening doet er echt toe binnen dit bedrijf!"

"Tok"

 

Vacatures & solliciteren

Hier wat opmerkingen over solliciteren bij ons en de vacatures op onze website:

We stellen het op prijs als op een vacature reageert met je CV én een korte motivatie.

We hebben geen strak omlijnde sollicitatieprocedure. In de praktijk voeren we meestal ten minste 2 fysieke gesprekken bij ons op kantoor. Soms ook nog een kort telefoongesprek vooraf (vooral om te checken of je belangrijke punten in de vacature hebt gezien, bijv. of je bereid bent om op zaterdag te werken).

Zelden past iemand precies in één vacature zoals we hem op onze website zetten. Maar laat je hierdoor niet tegenhouden om te solliciteren. In de praktijk zorgt een nieuwe collega er steeds voor dat we het werk net weer wat anders verdelen.

Vaak is een dag of dagdeel meelopen/meewerken een fijne manier van nader kennismaken.

 

 

Kom meedraaien in ons bedrijf met een stage

Ben je op zoek naar een stage? Neem contact met ons op, we hebben voortdurend stageplekken beschikbaar. We zijn een erkende leerbedrijf.

Voorbeelden van mogelijke stageplekken

  • Stage online marketing, e-commerce (HBO/WO)
  • Stage communicatie (HBO)
  • Stage verkoop (Vanaf MBO niveau 3)
  • Stage filiaalleider (MBO niveau 4)

Waarom stage lopen bij Van Ee?erkend leerbedrijf van ee buitenspeelgoed sbb

Als stagiair bij Van Ee Buitenspeelgoed draait je vanaf dag 1 volledig mee in het bedrijf. We behandelen je niet als stagiair, maar als een volwaardig lid van het team. Je krijgt inzicht in de processen, in de cijfers. Op die manier bieden we je veel mogelijkheden om te leren & jezelf te ontwikkelen.

Bekijk al onze erkenningen op Stagemarkt.nl.