Ben je op zoek naar een HBO stage? Kijk snel verder! We hebben meerdere projecten op de plank liggen die leuk zijn om op te pakken tijdens je stage bij Van Ee Buitenspeelgoed.

Waarom stage lopen bij Van Ee Buitenspeelgoed?

  • je draait volwaardig mee en kunt daardoor veel leren

 

Mogelijke HBO stageopdrachten

Hieronder enkele voorbeelden van stageopdrachten. Maar informeer gerust: andere opdrachten zijn ook mogelijk.

Stageproject: Retourproces in kaart brengen

We willen het proces van retouren graag meer stroomlijnen. Dus van aanmelding door de klant, het terugsturen naar ons en het uitzoeken en terugbetalen aan de klant. We hebben hier nog geen strak proces voor en willen dit graag verbeteren. Dit is een mooi afgebakend proces binnen ons bedrijf en daarmee ideaal om op te pakken tijdens een stage van 5-6 maanden.

Stageopdracht: Managementrapportages uitdenken en implementeren

We willen graag beter inzicht in de cijfers. Hier kunnen we een stageopdracht van maken voor bijvoorbeeld een HBO afstudeerstage van een HBO opleiding in de richting van financiën en controling.

 

Voldoen jullie aan de eisen van mijn hogeschool?

Binnen het bedrijf krijg je een begeleider met HBO/WO opleidingsniveau.

HBO stage omgeving Barneveld / Ede

Van Ee Buitenspeelgoed is gevestigd in Kootwijkerbroek. Dat ligt boven Ede en naast de gemeente Barneveld. Zoek je dus een HBO stage op de veluwe, dan zitten we mooi in de buurt!

Reismogelijkheden

Er gaat 1 buslijn door Kootwijkerbroek: bus 105. Deze stopt op een paar honderd meter loopafstand van ons kantoor. Lijn 105 rijdt heen en weer tussen Barneveld Station Centrum en Arnhem Centraal Station.

 

Meer informatie & reageren

Heb je vragen of wil je solliciteren? Mail naar werkenbij@vaneebuitenspeelgoed.nl