Trampolines

Springplezier met een trampoline

Ervaar het gevoel van gewichtloosheid met een eigen trampoline. Lekker springen in je eigen tuin. Trampolines: bij Van Ee zijn we fan.


Bekijk alle trampolines

.

Trampolines

Merken trampolines

We willen dat u kunt vertrouwen op de kwaliteit van de trampoline die u bij ons koopt. Daarom verkopen we alleen trampolines van bekende merken. En zelfs bij deze merken maken we een specifieke selectie uit hun aanbod aan trampolines: alleen de beste trampolines vindt u terug in onze (web)winkel.

Zoekt u een trampoline met een rand van uitmuntende kwaliteit en een hoog springcomfort? Dan is de ModernJump trampoline wat u zoekt. Van Ee Buitenspeelgoed heeft deze trampoline ontwikkeld vanuit meer dan 25 jaar ervaring met allerlei verschillende trampolines.
Bekijk alle ModernJump trampolines

Bij Van Ee verkopen we trampolines van drie bekende Nederlandse merken: Etan, Berg en Exit.

Van Etan verkopen we de kwaliteitslijn 'Etan Premium'. Deze trampolines kenmerken zich door hun lange levensduur. Ook de Hi-flyer trampolines van Etan verkopen we. Deze trampolines zijn sterk in hun goede prijs/kwaliteit-verhouding. Vergelijk trampolines van Etan in de handige vergelijkingstabel van Trampolineplezier.

Voor het merk Bergtoys kunt u bij ons terecht voor de Elite+, de Champion en de Favorit. Met de Elite+ heeft Berg een absolute topklasse trampoline in haar assortiment. De Favorit trampolines maken een kwalitatief prima trampoline bereikbaar voor een beperkt budget. En met de Champion, die qua prijs tussen deze twee in valt, koopt u een trampoline waar u gegarandeerd jaren plezier van heeft.

Trampolines per vorm

Ronde, rechthoekige en ovale trampolines hebben ieder hun voor- en nadelen. Twijfelt u over de vorm? Kies dan een ronde trampoline. Deze vorm trampoline is voor de meeste mensen een prima keuze.

Accessoires & Onderdelen