Indicaties van de huidige levertijden staan bij elk product vermeld. We hebben veel producten op voorraad. Door de huidige drukte kunnen we echter niet alles binnen 1 werkdag versturen. Daarom staat er bij veel producten: 1 - 5 werkdagen levertijd. Wil je een concrete inschatting van de levertijd voor een specifiek product, of voor je bestelling? Stuur ons dan even een bericht per e-mail (info@vaneebuitenspeelgoed.nl).

Verzendkosten

We rekenen voor veel producten binnen Nederland (uitgezonderd de eilanden) & België geen verzendkosten. Bij sommige producten rekenen we wel een vergoeding voor het verzenden. In dat geval vermelden we dit bij het product. Wil je een product naar de waddeneilanden sturen? Neem dan even contact met ons op voor een prijsvoorstel. Verzending naar een distributiepunt aan wal is altijd gratis. Wil je je bestelling naar het buitenland sturen? Neem even contact op. Afhankelijk van de bestemming willen we de mogelijkheid & de kosten uitzoeken voor je. Reken er op dat het even kan duren voordat we dit uitgezocht hebben.

Locatie van levering

In de basis leveren we je bestelling tot aan de voordeur, mits de voordeur goed toegankelijk is (we kunnen bijvoorbeeld een trampoline op een pallet niet over een grindpad rijden).

Je kunt de chauffeur uiteraard altijd even vragen om de levering op een andere plek te lossen. Maar hiervoor ben je afhankelijk van de bereidwilligheid van de chauffeur.

Speeltafels (voetbaltafels, tafeltennistafels) brengen we voor je naar binnen. Maar we sjouwen speeltafels niet een trap op naar een etage of in een kelder. Als je een lift hebt dan kun je dit wel gerust even vragen.

 

Specifieke leverwensen

Wil je je bestelling met spoed ontvangen? Of heb he voorkeur voor een levermoment? Neem dan even contact met ons op.

Verzending naar ander EU land of buiten de EU

Wil je artikelen naar een ander EU land versturen of zelfs buiten de EU? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Als je als bedrijf bestelt vanuit een ander EU land, dan kunnen we mogelijk de BTW verleggen. Neem hiervoor contact met ons op.

Vervoerders en track & trace

DHL

Pakketten versturen we via DHL. Je krijgt een mailtje van DHL met track en trace informatie als we het pakket bij DHL hebben aangemeld.

Besseling Koeriersdiensten

Grote colli's versturen we met Besseling. Denk o.a. aan veel trampolines en sommige skelters. Van Besseling krijg je een mail met track en trace.

Van Reenen Transport

Grote producten (denk aan schommels, trampolines) versturen we per koerier. Van Reenen Transport uit Barneveld verzorgt dit voor ons. De avond vóór de dag van levering krijg je een e-mail van Van Reenen Transport. Hierin staat een indicatie van het tijdvak waarin de chauffeur bij je langs verwacht te komen. Ben je niet thuis? Dan zal de chauffeur van Van Reenen Transport je bellen op het telefoonnummer wat je aan ons hebt doorgegeven.

Afhalen in Kootwijkerbroek

Afhalen is mogelijk. Bestel en betaal je bestelling bij voorkeur via de website. Tijdens het afrekenen kun je selecteren dat u het product wilt afhalen. Wij bellen je vervolgens zodra het product klaarligt.