Indicaties van de huidige levertijden staan bij elk product vermeld. We hebben veel producten op voorraad. Door de huidige drukte kunnen we echter niet alles binnen 1 werkdag versturen. Daarom staat er bij veel producten: 1 - 5 werkdagen levertijd. Wilt u een concrete inschatting van de levertijd voor een specifiek product, of voor uw bestelling? Stuur ons dan even een bericht per e-mail (info@vaneebuitenspeelgoed.nl).

Verzendkosten

We rekenen voor veel producten binnen Nederland (uitgezonderd de eilanden) & België geen verzendkosten. Bij sommige producten rekenen we wel een vergoeding voor het verzenden. In dat geval vermelden we dit bij het product. Wilt u een product naar de waddeneilanden sturen? Neem dan even contact met ons op voor een prijsvoorstel. Verzending naar een distributiepunt aan wal is altijd gratis. Wilt uw bestelling naar het buitenland sturen? Neem even contact op. Afhankelijk van de bestemming willen we de mogelijkheid & de kosten uitzoeken voor u. Reken er op dat het even kan duren voordat we dit uitgezocht hebben voor u.

Specifieke leverwensen

Wilt u uw bestelling met spoed ontvangen? Of hebt u voorkeur voor een levermoment? Neem dan even contact met ons op.

Verzending naar ander EU land of buiten de EU

Wilt u artikelen naar een ander EU land versturen of zelfs buiten de EU? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Als u als bedrijf bestelt vanuit een ander EU land, dan kunnen we mogelijk de BTW verleggen. Neem hiervoor contact met ons op.

Vervoerders en track & trace

DHL

Pakketten versturen we via DHL. U krijgt een mailtje van DHL met track en trace informatie als we uw pakket bij DHL hebben aangemeld.

Besseling Koeriersdiensten

Grote colli's versturen we met Besseling. Denk o.a. aan veel trampolines en sommige skelters. Van Besseling krijgt u een mail met track en trace.

Van Reenen Transport

Grote producten (denk aan schommels, trampolines) versturen we per koerier. Van Reenen Transport uit Barneveld verzorgt dit voor ons. De avond vóór de dag van levering krijgt u een e-mail van Van Reenen Transport. Hierin staat een indicatie van het tijdvak waarin de chauffeur bij u langs verwacht te komen. Bent u niet thuis? Dan zal de chauffeur van Van Reenen Transport u bellen op het telefoonnummer wat u aan ons hebt doorgegeven. Op die manier kunt u met hem een leverafspraak maken.

Afhalen in Kootwijkerbroek

Afhalen is mogelijk. Bestel en betaal uw bestelling bij voorkeur via de website. Tijdens het afrekenen kunt u selecteren dat u het product wilt afhalen. Wij bellen u vervolgens zodra het product voor u klaarligt.