Zoekt u een ingraafbare trampoline? Ga direct naar de pagina met tips voor het kiezen & kopen van een inground trampoline.

Wilt u uw trampoline zelf ingraven? Deze website helpt u verder.

Wilt u het ingraven uitbesteden? Vraag direct een offerte op voor het ingraven.

Trampoline in de grond

Dit zijn alle trampolines die u in kunt graven

ingegraven trampolines in de grondDe kinderen die dagelijks de trampolines testen op ons showterrein in Kootwijkerbroek, zijn vaak enthousiast over de BERG trampolines:

De Modernjump inground trampoline wordt het meest gekocht door ouders die een zwaar gegalvaniseerd (roestwerend) frame & zware kwaliteit randkussen belangrijk vinden: liever één keer investeren in een degelijke trampoline dan over een paar jaar druk worden omdat je onderdelen moet vervangen. De Modernjump inground trampolines zijn verkrijgbaar in de maten 330 cm, 370 cm  en 430 cm.

 

 

Een trampoline ingraven of niet, het is vaak een moeilijke keuze. Waarom wel of niet ingraven? Hoe moeten we hem ingraven? Is het niet veel te veel werk? Waar moeten we speciaal op letten? Welke accessoires kunnen we gebruiken bij een ingegraven trampoline? Zijn er speciale trampolines om in te graven?

Ingegraven trampoline

Wij hebben alle gegevens die u nodig heeft bij het ingraven van een trampoline voor u op een rij gezet. Wij hebben hierbij een indeling gemaakt in 4 onderdelen;

Waarom uw trampoline ingraven?

Het ingraven van de trampoline in uw tuin heeft diverse voordelen:

  1. De trampoline valt minder op in uw tuin. Een ingegraven trampoline staat minder in het zicht;
  2. Het is veiliger. Bij een val van de trampoline zijn de gevolgen voor het kind minder groot wanneer de trampoline is ingegraven;
  3. Kinderen gebruiken de trampoline meer als hij is ingegraven. Het ingraven van de trampoline maakt het speeltoestel toegankelijker.

Lees verder over de voordelen en nadelen van het ingraven >>

Stappenplan voor het in de grond plaatsen

Hier kunt u de concrete stappen vinden die u moet doorlopen om uw trampoline in te graven. Wij geven u een handleiding bij het kopen van een trampoline, het berekenen, uitzetten en graven van de kuil, het in elkaar zetten van het frame en het in elkaar zetten van de rest van de trampoline. Ook geven we enkele tips die van toepassing zijn op de afwerking van de kuil als de trampoline er eenmaal in staat.

Aandachtspunten bij het graven

Op deze pagina hebben we rekening gehouden met enkele problemen die u tegen kunt komen bij het ingraven van een trampoline. Problemen zoals de waterafvoer, de soort grond die uitgegraven moet worden, de manieren van graven en het uitbesteden van het werk (vraag hier direct een offerte trampoline ingraven aan). Ook geven wij aandacht aan de afvoer van de uitgegraven grond en het leggen van het worteldoek.

Accessoires voor inbouwtrampolines

Als laatste besteden we aandacht aan het kopen en toepassen van verschillende accessoires, zoals een inbouwkit voor onder de trampoline, rubberen tegels en kunstgras voor rond de trampoline en een veiligheidsnet voor op de trampoline. Al deze accessoires zijn voor de veiligheid en dus erg nuttig. Kinderen moeten veilig buiten kunnen spelen, ongeacht het soort buitenspeelgoed.

trampoline ingraven accessoires

 

Voor de veiligheid van de gebruikers van de trampoline, is het van belang dat u tijdig de rand van de trampoline vervangt. Meer info over randkussens leest u in onze koopgids op de pagina over het kiezen van de juiste trampoline rand. Vergelijk de levensduur van verschillende beschermranden en kies op basis daarvan een randkussen wat bij uw situatie past.

Deze pagina's zijn er om u met uw onbeantwoorde vragen over het ingraven van trampolines te helpen. Wij geven graag antwoord op uw vragen, dus als u nog iets mist of iets niet kan vinden kunt u gerust contact met ons opnemen.