Berg skelters


Berg skelter logo

BERG skelters

Eropuit met een Berg skelter

Een Berg skelter, dan weet iedereen waar u het over heeft. Berg skelters staan al sinds jaar en dag bekend om hun hoge kwaliteit. Op deze pagina vindt u ons brede assortiment Berg skelters. Welke Berg skelter past bij u? Op deze pagina hebben we alvast de belangrijkste informatie voor u op een rijtje gezet, wij geven u ook graag persoonlijk advies in onze showroom.


Buzzy Buddy Rally Groot formaat

Berg Buzzy skelter

Berg Buzzy skelter | (2-5 jaar)

Je kan als ouders kiezen voor een driewieler of meteen een Berg Buzzy skelter. Deze buzzy skelter is met vier wielen een stuk stabieler en veiliger dan een driewieler. De geruisloze wagen is natuurlijk ook super leuk om mee door de stad te rijden en rijdt lekker licht zodat je kindje niet te veel inspanningen hoeft te doen.


Berg Buddy skelter

Berg Buddy skelter | (3-8 jaar)

De Berg Buddy skelter is een stoere skelter speciaal ontworpen voor de wat jongere kinderen. De skelter niet zo lomp en groot, maar lekker compact en wendbaar. Dit maakt de besturing een stuk eenvoudiger vooral voor de leeftijdscategorie van kinderen vanaf drie jaar. De stoere skelter is zo heerlijk om urenlang achter elkaar mee buiten te rijden. Je kindje is zo de hele tijd zoet met rondjes rijden op deze stoere skelter.


Berg Rally skelter

Berg Rally skelter | (4-12 jaar)

De Berg skelter Rally is speciaal gemaakt voor kinderen die graag willen spelen met een skelter in de grote stad. De skelter is prachtig vormgegeven alleen een stuk lichter en compacter dan de meeste skelters. Hierdoor kan je eenvoudig mooie strakke bochten maken en zo in de smalle steegjes van een stad uit de voeten komen. De skelter is gebouwd voor kinderen vanaf vier jaar tot twaalf jaar.


BergToys Large skelter

Berg Large skelter | (5+ jaar)

Deze stoere Berg skelter Large is absoluut een technisch hoogstandje. Dankzij de technische snufjes is het nu nog leuker om door de straten te scheuren op je eigen skelter. Het stuur beweegt zo licht dat je de skelter bij wijze van spreken met één hand kan besturen. De wendbare skelter is hierdoor nog prettig om op rond te rijden. In de skelter is een vrijloop automaat verwerkt, waardoor het skelter rijden ook lekker veilig is. Een vrijloop automaat wil zeggen dat de skelter pedalen niet blijven ronddraaien als je kindje stopt met trappen. Je kindje wordt zo minder snel moe en er gebeuren zo minder ongelukken.

BFR-systeem Ook beschikbaar met versnellingen Veel extra accessoires beschikbaar!

BERG Gran Tour skelters | (4 personen)

Deze skelters zijn geschikt voor de verhuur, een camping, maar ook een zorginstelling. Rijdt samen met je medebewoners op deze skelter voor een actief uurtje. De skelter biedt plaats voor vier personen. Erg leuk voor de verhuur!

Bekijk Gran Tour skelters

Berg skelter BFR-systeem

Alle grote skelters van BERG zijn uitgerust met een BFR-systeem. Door dit BFR-systeem kun je met de pedalen remmen, maar ook direct na stilstand achteruit rijden. Sommige skelters zijn ook beschikbaar met BFR-3, deze hebben naast dit remsysteem ook drie versnellingen

Bekijk alle skelters met BFR

Bekijk alle skelters met BFR-3

Zie voor meer informatie de website van Berg: https://www.bergtoys.com/nl/skelters