Nazomeractie! Tijdelijk een gratis BBQ pakket bij elke ModernJump inground trampoline. OP=OP, zolang de voorraad strekt. Lees de actievoorwaarden.

Berg skelters


Berg skelter logo

BERG skelters

Eropuit met een Berg go cart

Een Berg skelter, dan weet iedereen waar u het over heeft. Berg skelters staan al sinds jaar en dag bekend om hun hoge kwaliteit. Op deze pagina vindt u ons brede assortiment Berg skelters. Welke Berg skelter past bij u? Op deze pagina hebben we alvast de belangrijkste informatie voor u op een rijtje gezet, wij geven u ook graag persoonlijk advies in onze showroom.


Go2 Buzzy Buddy Rally Groot formaat

Berg Buzzy skelter go cart

Berg Buzzy skelter | (2-5 jaar)

Je kan als ouders kiezen voor een driewieler of meteen een Berg Buzzy skelter. Deze buzzy skelter is met vier wielen een stuk stabieler en veiliger dan een driewieler. De geruisloze wagen is natuurlijk ook super leuk om mee door de stad te rijden en rijdt lekker licht zodat je kindje niet te veel inspanningen hoeft te doen.


Berg Buddy gocart skelter

Berg Buddy skelter | (3-8 jaar)

De Berg Buddy skelter is een stoere go cart speciaal ontworpen voor de wat jongere kinderen. De skelter niet zo lomp en groot, maar lekker compact en wendbaar. Dit maakt de besturing een stuk eenvoudiger vooral voor de leeftijdscategorie van kinderen vanaf drie jaar. De stoere skelter is zo heerlijk om urenlang achter elkaar mee buiten te rijden. Je kindje is zo de hele tijd zoet met rondjes rijden op deze stoere skelter.


Berg Rally skelter

Berg Rally skelter | (4-12 jaar)

De Berg skelter Rally is speciaal gemaakt voor kinderen die graag willen spelen met een skelter in de grote stad. De skelter is prachtig vormgegeven alleen een stuk lichter en compacter dan de meeste skelters. Hierdoor kan je eenvoudig mooie strakke bochten maken en zo in de smalle steegjes van een stad uit de voeten komen. De skelter is gebouwd voor kinderen vanaf vier jaar tot twaalf jaar.


BergToys Large skelter

Berg Large skelter | (5+ jaar)

Deze stoere Berg skelter Large is absoluut een technisch hoogstandje. Dankzij de technische snufjes is het nu nog leuker om door de straten te scheuren op je eigen skelter. Het stuur beweegt zo licht dat je de skelter bij wijze van spreken met één hand kan besturen. De wendbare skelter is hierdoor nog prettig om op rond te rijden. In de skelter is een vrijloop automaat verwerkt, waardoor het skelter rijden ook lekker veilig is. Een vrijloop automaat wil zeggen dat de skelter pedalen niet blijven ronddraaien als je kindje stopt met trappen. Je kindje wordt zo minder snel moe en er gebeuren zo minder ongelukken.

BFR-systeem Ook beschikbaar met versnellingen Veel extra accessoires beschikbaar!

BERG Gran Tour skelters | (4 personen)

Deze skelters zijn geschikt voor de verhuur, een camping, maar ook een zorginstelling. Rijdt samen met je medebewoners op deze skelter voor een actief uurtje. De skelter biedt plaats voor vier personen. Erg leuk voor de verhuur!

Bekijk Gran Tour skelters

Berg skelter BFR-systeem

Alle grote skelters van BERG zijn uitgerust met een BFR-systeem. Door dit BFR-systeem kun je met de pedalen remmen, maar ook direct na stilstand achteruit rijden. Sommige skelters zijn ook beschikbaar met BFR-3, deze hebben naast dit remsysteem ook drie versnellingen

Bekijk alle skelters met BFR

Bekijk alle skelters met BFR-3

Zie voor meer informatie de website van Berg: https://www.bergtoys.com/nl/skelters

Skelter thema's

De BERG skelters zijn verkrijgbaar in diverse thema's.

BERG farm tractor skelters

BERG race skelters

BERG offroad skelters

BERG urban stads skelters

BERG speciale skelters

BERG verkoopt nu en dan een limited edition van een skelter.

Accessoires voor uw BERG go cart

U kunt uw BERG skelter naar hartelust uitbreiden met diverse accessoires. Enkele mogelijkheden:

duostoel voor tweezits skelter gocart

Maak van de skelter een twee zits skelter met een extra stoel. Zo'n duostoel prikt u eenvoudig achterop de skelter. Zo kan er iemand extra meerijden op de skelter.

skelter aanhanger go cart

Met een aanhangers achter de skelter kun je mooi je ouders helpen in de tuin.

reservewiel voor BERG skelter

Pech onderweg? Geen probleem voor jou, want jij hebt een reservewiel achterop je skelter. Wiel loshalen, reservewiel er op en skelteren weer.

liftbakje voor BERG skelter

Met de hefinrichting voor en de hefinrichting achter kun je diverse accessoires monteren op je BERG gocart. Bijvoorbeeld een liftbakje of een palletvork. Of een schuif om sneeuw te schuiven in de winter.

rolbeugel voor BERG skelter

Met een degelijke rolbeugel rij je veilig en stoer. Zet er eventueel een zwaailicht op. Dan ziet iedereen je al van ver aankomen.

Bekijk alle BERG skelter accessoires op onze pagina met skelter accessoires.

Garantie op BERG skelter

Standaard krijgt u op BERG skelters 2 jaar fabrieksgarantie. Verleng de garantie op uw BERG go cart door hem binnen één maand na aankoop te registreren bij BERG. Op die manier verdient u 3 jaar extra garantie op het frame van de BERG skelter. De garantie op onderdelen blijft 2 jaar.

Onderdelen voor BERG skelters

Van Ee Buitenspeelgoed kan onderdelen leveren voor alle BERG skelters. Voor BERG skelters die niet meer in productie zijn, kunnen we nog minimaal 5 jaar onderdelen leveren.

Als u op zoek bent naar een specifiek skelter onderdeel, dan is het handig om even te mailen. Stuur ons een foto van het onderdeel per mail, dan zoeken wij voor u uit of we dit kunnen leveren.