Hallo, wij zijn Van Ee Buitenspeelgoed.

Ouders helpen bij het uitkiezen van degelijk buitenspeelgoed. Daar scheppen we met ons kleine enthousiaste team samen plezier in. Dit doen we in onze showroom in Kootwijkerbroek, via deze website, maar ook bij onze klanten thuis.

Historie

We bestaan al best een poosje. Van Ee Buitenspeelgoed werd in 1991 opgericht door Albert van Ee, onze directeur. Op het ouderlijk erf in Kootwijkerbroek lastte hij stalen schommels en speeltoestellen in elkaar, later ook trampolines. Toen nog met de naam 'Van Ee Speeltoestellen' (heden de naam van ons zusterbedrijf, wat actief is in de inrichting van schoolpleinen). Sinds 2003 zit de schoolpleininrichting in een aparte BV (Van Ee Speel) en heten wij Van Ee Buitenspeelgoed.

Mensen

Dit is ons team (psst, bekijk onze vacatures!)

Benjamin Visser

Benjamin is het eerste aanspreekpunt voor zakelijke klanten. En heb je een vraag over een offerte? Dan weet Benjamin het antwoord.

Hilda

Dankzij Hilda klopt onze administratie tot op de komma nauwkeurig.

Olaf van West

Loop je de showroom binnen, dan is het eerste wat je ziet de grote glimlach van Olaf. Dat stelt meteen gerust: hier word je goed geholpen.

Rutger Kleijer

Rutger zorgt ervoor dat ons magazijn er tiptop uitziet en dankzij hem gaan de bestellingen op tijd de deur uit. Hebt u uw bestelling in goede orde ontvangen? Geef in gedachten dan even een schouderklop aan Rutger.

Donna

Donna helpt waar nodig. Op zaterdag en in vakanties in de showroom en op het showterrein met trampolines. En tijdens rustige momenten werkt ze aan de producten en productteksten op onze website.

Anouk Veijer

Anouk zorgt voor de optimalisaties aan ons ERP systeem AFAS. En als het druk is helpt ze mee in de showroom.

Andries Wijnveen

Als je Andries in de winkel tegenkomt, vraag dan even of het goed met hem gaat. Waarschijnlijk doet de wifi het dan niet. Andries maakt zich namelijk echt alleen druk om de website. Dat het er mooi uitziet & gebruiksvriendelijk werkt. Dus als je een onderdeel tegenkomt op de website waarvan je denkt: "Sow, nice!", dan graag mailen naar info@vaneebuitenspeelgoed.nl o.v.v. compliment voor Andries. Die jongen verdient het.

Albert van Ee

Albert van Ee richtte het bedrijf in 1991 op. Zijn focus ligt nu vooral op het aansturen van ons zusterbedrijf: Van Ee Speeltoestellen. Daarnaast coacht Albert het team en is hij betrokken bij het ontwikkelen van nieuwe producten (hij heeft o.a. die toffe ModernPlay schommels bedacht!).

Hans van Leersum

De voorzitter van ons team is Hans. Hans is een kei in het gebruiksvriendelijk maken van de website. Hij bedenkt de leukste en beste plannen voor de winkel en heeft met iedereen het beste voor.

Ook werken bij Van Ee Buitenspeelgoed?

Wij zijn opzoek naar kanjers die ons team willen versterken! Benieuwd naar ons vacatures? Bekijk ze op onze vacature-pagina.

Onze showroom

Hier zie je onze showroom en het showterrein met trampolines. Bekijk de openingstijden en het adres.