Hallo, wij zijn Van Ee Buitenspeelgoed.

Ouders helpen bij het uitkiezen van degelijk buitenspeelgoed. Daar scheppen we met ons kleine enthousiaste team samen plezier in. Dit doen we in onze showroom in Kootwijkerbroek, via deze website, maar ook bij onze klanten thuis.

Historie

Van Ee Buitenspeelgoed werd in 1991 opgericht door onze directeur: Albert van Ee, onder de naam 'Van Ee Speeltoestellen'. Op het erf van zijn ouders laste hij stalen schommels en speeltoestellen in elkaar. Later kwamen hier ook de trampolines bij. Sinds 2003 is het bedrijf in tweeën gesplitst: 'Van Ee Speel' voor de schoolpleininrichting en 'Van Ee Buitenspeelgoed' voor de particuliere verkoop.

Ons Team

Anouk

Anouk zorgt voor de optimalisaties aan ons ERP systeem AFAS. Daarbij zorgt zij ervoor dat de administratie tot in de puntjes klopt! Wanneer het druk is, helpt ze ook nog eens in de showroom.

Benjamin Visser

Benjamin is het eerste aanspreekpunt voor zakelijke klanten. Heb je een vraag over een offerte? Dan weet Benjamin het antwoord.

Daniek

Wanneer je een vraag hebt voor onze klantenservice, wordt je hoogstwaarschijnlijk geholpen door Daniek. Zij beantwoord (bijna) al jouw vragen! Daarbij schrijft Daniek ook voor onze website.

Jaco Roest

Jaco is in september 2021 begonnen met zijn leertraject bij van Ee en loopt een jaar bij ons in de showroom. Mocht je vragen hebben? Jaco helpt je graag!

Olaf van West

Loop je de showroom binnen, dan is het eerste wat je ziet de grote glimlach van Olaf. Dat stelt meteen gerust: hier wordt je goed geholpen. Mocht je een vraag hebben voor de klantenservice? Ook Olaf beantwoord graag jouw vragen!

Stefan Morren

Stefan werkt tot november 2021 bij ons in het magazijn. Hij zorgt er voor dat alle orders op tijd de deur uit gaan. Kom je een trampoline afhalen? Ook dan helpt Stefan je graag bij het inladen van jouw nieuwe product!

Zwier

Zonder Zwier zou het magazijn een enorme rommel zijn. Wanneer je je bestelling komt afhalen, is er een grote kans dat Zwier je helpt met het inladen van jouw nieuwe product!

Albert van Ee

Albert van Ee richtte het bedrijf in 1991 op. Zijn focus ligt nu vooral op het aansturen van ons zusterbedrijf: Van Ee Speeltoestellen. Daarnaast coacht Albert het team en is hij betrokken bij het ontwikkelen van nieuwe producten (hij heeft o.a. de toffe ModernPlay schommels bedacht!).

Hans van Leersum

De voorzitter van ons team is Hans. Hans is een kei in het gebruiksvriendelijk maken van de website. Hij bedenkt de leukste en beste plannen voor de winkel en heeft met iedereen het beste voor.

Ook werken bij Van Ee Buitenspeelgoed?

Wil jij deel uit maken van dit gezellige team? Bekijk onze vacatures op onze vacature-pagina.

Onze showroom

Hier zie je onze showroom en het showterrein met trampolines. Bekijk de openingstijden en het adres.