Hallo, wij zijn Van Ee Buitenspeelgoed.

Ouders helpen bij het uitkiezen van degelijk buitenspeelgoed. Daar scheppen we met ons kleine enthousiaste team samen plezier in. Dit doen we in onze showroom in Kootwijkerbroek, via deze website, maar ook bij onze klanten thuis. Met één duidelijk doel voor ogen: we willen ouders dienen, zodat ieder kind kan spelen.

Historie

Van Ee Buitenspeelgoed werd in 1991 opgericht door onze directeur: Albert van Ee, onder de naam 'Van Ee Speeltoestellen'. Op het erf van zijn ouders laste hij stalen schommels en speeltoestellen in elkaar. Later kwamen hier ook de trampolines bij. Sinds 2003 is het bedrijf in tweeën gesplitst: 'Van Ee Speel' voor de schoolpleininrichting en 'Van Ee Buitenspeelgoed' voor de particuliere verkoop.

Ons Team

Jaco

Aanvragen voor offertes of over een product in onze showroom? Of heb je vragen over wat installatie kost? Bijvoorbeeld een voetbaltafel met gemonteerde levering, of een schommel inclusief montage in je tuin. Dan ben je bij Jaco aan het juiste adres. Hij helpt je graag bij het maken van de juiste aankoop! Ook als je wat extra service wilt.

OlafOlaf team Van Ee Buitenspeelgoed

Loop je de showroom binnen, dan is het eerste wat je ziet de grote glimlach van Olaf. Dat stelt meteen gerust: hier wordt je goed geholpen. Mocht je een vraag hebben voor de klantenservice? Ook Olaf beantwoord graag jouw vragen!

Boyd

Achter de schermen verbetert Boyd de systemen. Hij zorgt dat onze bedrijfssoftware soepel draait, dat de prijzen up-to-date zijn, maar Boyd werkt ook aan het beter op de markt zetten van onze eigen producten. Zoals de Modernplay schommel.

Nadia

Op zaterdag helpt Nadia mee in de showroom. Kom jij kijken voor buitenspeelgoed? Nadia staat voor je klaar! Even geen klanten?

 

Rutger

Op zaterdagen zie je Rutger in ons magazijn. Hij helpt met het op orde houden van de inhoud in de magazijnstellingen. Kom je op zaterdag een trampoline afhalen? Ook dan helpt Rutger je graag bij het inladen van jouw nieuwe product!

 

Zwier

Bij drukte springt Zwier bij in het magazijn. Kom je een product afhalen? Dan is de kans aanwezig dat Zwier jou helpt bij het pakken van jouw nieuwe aankoop.

Albert van Ee

Albert van Ee richtte het bedrijf in 1991 op. Zijn focus ligt nu vooral op het aansturen van ons zusterbedrijf: Van Ee Speeltoestellen. Daarnaast coacht Albert het team. Maar zijn ogen gaan het meest twinkelen als we hem laten praten over het ontwikkelen van nieuwe producten (hij heeft o.a. de toffe ModernPlay schommels bedacht!).

Hans van Leersum

De voorzitter van ons team is Hans. Hij schrijft graag teksten op de website en verbetert de gebruiksvriendelijkheid van de site. En samen met Albert zet hij de grote lijnen uit: welke kant gaan we op met ons bedrijf? Hoe kunnen we ouders nóg beter van dienst zijn, zodat ieder kind kan spelen?

Ook werken bij Van Ee Buitenspeelgoed?

Wil jij deel uit maken van dit gezellige team? Bekijk onze vacatures op onze vacature-pagina.

Onze showroom

Hier zie je onze showroom en het showterrein met trampolines. Bekijk de openingstijden en het adres.