Wil je een verzoek doen om sponsoring? Op deze pagina lees je over onze voorkeuren voor sponsoring en hoe jij een verzoek voor sponsoring naar ons kunt sturen.

Wil je dat we je aanvraag in behandeling nemen? Stuur dan een e-mail naar info@vaneebuitenspeelgoed.nl met de volgende gegevens

  • Contactgegevens (mail, tel, contactpersoon)
  • Wat je gesponsord wilt krijgen (geld, producten)
  • Wat je eventueel aan kunt bieden in ruil aan VEB.

We vinden het fijn als je de informatie in je mail beknopt en feitelijk presenteert.

Bellen heeft niet onze voorkeur. We vinden het echter wel fijn als je een contactpersoon en telefoonnummer noemt in je e-mail, zodat we je terug kunnen bellen met eventuele vragen.

Toewijzing / afwijzing van je sponsoringverzoek

Als we in willen gaan op je sponsoringverzoek dan hoor je dat binnen 2 weken.

We doen ons best om je een reactie te sturen, maar het komt er niet altijd van. Als je na 2 weken nog niets gehoord hebt, dan mag je er vanuit gaan dat we deze keer niet mee willen doen. Voel je echter vrij om op een ander moment opnieuw een sponsorverzoek in te sturen!

Onze voorkeuren qua sponsoring

In lijn met missie van ons bedrijf

We willen ouders helpen zodat ieder kind kan spelen. Doelen die hier aan bijdragen steunen we liever dan doelen die weinig verband houden met onze missie.

Blijvende meerwaarde

We geven de voorkeur aan sponsoring die blijvende meerwaarde biedt. Dus liever het sponsoren van een skelter die tijdens zijn hele levensduur gebruikt wordt voor een goed doel, dan dat we een skelter uitlenen voor een evenement van 2 dagen.

We hebben daarom meestal geen interesse in het sponsoren van evenementen.

Liefst in natura door geven van speelgoed

We sponsoren het liefst in natura, door het doneren van producten. Daarmee is onze impact groter doordat wij deze producten tegen betere prijzen kunnen inkopen dan de eindgebruiker. En soms kunnen we een speelgoedmerk overhalen om ook bij te dragen door specifiek hun product te sponsoren.

We sponsoren zelden tot nooit met een geldbedrag.

Win-win door sponsoring

Sponsoring moet voor beide partijen voordeel opleveren. Anders is het namelijk geen sponsoring maar een gift.

We vinden het fijn als je vooraf nadenkt over wat jij kunt bieden. Bijvoorbeeld publiciteit voor ons merk.

Sponsoring voor pleeggezinnen

Pleegouders & gezinsvervangende huizen kunnen met korting bij ons kopen. Zie de pagina https://www.vaneebuitenspeelgoed.nl/aanbiedingen-pleegzorg