Van veel producten in ons assortiment kunnen we ook de montage of zelfs de installatie voor je verzorgen. We kunnen bijvoorbeeld loopfietsen en skelters voor je monteren (en ook skelters repareren).

Bij gemonteerde artikelen heeft het onze voorkeur als je het zelf op komt halen: zonder het verpakkingsmateriaal is het product namelijk kwetsbaarder voor schade. En het formaat maakt het transport fors duurder. Wil je toch graag dat wij het op locatie leveren? Dan rekenen we hier een vergoeding voor.

Plaatsen we een product bij jou op locatie? Dan nemen we het artikel zelf mee, en betaal je dus geen verzendkosten (maar wel een kilometervergoeding, afhankelijk van de afstand).

Monteren, ingraven & onderhoud aan trampolines

Trampoline ingraven? Geen probleem

We kunnen trampolines voor je ingraven en ze installeren bij je thuis in de tuin. Voor de meeste trampolines hebben we standaard prijzen, waarbij je er voor kunt kiezen om zelf de grond af te voeren of dit door ons te laten doen.

Trampoline met veiligheidsnet monteren

Ook met een trampoline op poten met een veiligheidsnet kunnen we je helpen. Deze monteren we op verzoek bij je op locatie.

Onderhoud aan je trampoline

Heb je schade aan je trampoline & wil je dat wij er naar kijken en de onderdelen vervangen? Stuur ons gerust een e-mail met foto's van de schade, dan maken we een offerte voor je.

Installatie van speeltoestellen

Plaatsen van een schommel

Hoewel je ook goed zelf een Modernplay schommel kunt installeren, kiezen veel klanten ervoor om dit door ons te laten doen. Extra voordeel: garantie op de plaatsing.

Onze Greenplay schommels en Rocky Mountain schommels kunnen we ook bij je plaatsen.

Duikelrekken plaatsen is ook geen probleem.

Speeltafels monteren

Voetbaltafels en tafeltennistafels kunnen we ook voor je in elkaar zetten en speelklaar bij je afleveren.