Op deze pagina meer info over:

  • Wederverkoper worden van onze producten
  • Staffelkorting op grote zakelijke bestelling
  • BTW factuur krijgen
  • BTW verleggen naar buitenland
  • Factuur zonder BTW bij export buiten de EU

Buitenspeelgoed bestellen als wederverkoper

Heb je regelmatig producten van ons nodig voor projecten? Bijvoorbeeld trampolines of schommels voor in de tuinen van je klanten? Stuur ons dan een mail met de vraag om wederverkoper te worden. We bieden je vanaf je tweede bestelling de mogelijkheid om achteraf te betalen. En je krijgt korting op je bestellingen.

Staffelkorting

Zakelijke klanten kunnen staffelkorting krijgen bij aanschaf van minimaal 3 stuks van één artikel of uit één categorie.

Stuur een mail met waar je een prijs voor wilt krijgen, dan sturen we je een vrijblijvende offerte en informeren we je over de voorwaarden.

BTW factuur krijgen

We sturen je automatisch een BTW factuur per mail nadat we je bestelling hebben verzonden.

BTW verleggen binnen EU

Ben je een ondernemer met BTW-plicht in een ander land dan Nederland? Dan kunnen we de BTW verleggen. We hebben dan je BTW-identificatienummer nodig.

Na controle op de geldigheid van je BTW-identificatienummer maken we een factuur voor je waarop we je BTW nummer vermelden + de opmerking dat we de BTW verlegd hebben naar jou als klant.

Let op dat met BTW verleggen je zelf verantwoordelijk wordt voor het juist indienen en betalen van de BTW. Je bent verplicht om deze BTW te betalen in het land waar je bedrijf BTW-plichtig is.

Voor het verleggen van de BTW op bestellingen met een waarde van minder dan 300 euro incl. BTW brengen we 15 euro administratiekosten in rekening.

Neem hiervoor contact met ons op per mail.

Factuur zonder BTW - export buiten de EU

Alleen voor export naar buiten de EU is het mogelijk om een factuur zonder BTW aan te vragen. Deze kun je pas krijgen nadat je bewijs hebt aangeleverd van export. Dit zijn bijvoorbeeld formulieren met douane stempels.

De goederen moeten daadwerkelijk de EU hebben verlaten. Dit is mogelijk voor particulieren & zakelijke klanten.

Je kunt hiervoor contact met ons opnemen per mail nádat je de producten hebt geëxporteerd & de benodigde papierwinkel hebt geregeld.

Betalen op factuur

Wil je bestellen als bedrijf, maar kun je niet zelf de betaling uitvoeren? Vraag ons dan om een factuur. Deze factuur kun je vervolgens zelf doorsturen naar de administratie van je bedrijf of organisatie.