FAS voetbaltafel

Het voetbaltafelmerk FAS is ontsproten uit de ideeën van de Italiaanse broers Davide en Alfonso Pendezza. In 1964 starten ze hun eigen merk voetbaltafels. FAS legt zichzelf een zeer hoge kwaliteitsstandaard op tijdens de productie van de tafels in Noord-Italië. 

Alle FAS voetbaltafels zijn grote modellen. Welke voetbaltafel u ook kiest, u bent er zeker van dat het voetbalspel het formaat heeft van een competitieve voetbaltafel. Dankzij het brede aanbod aan materialen, afwerkingen en kleuren, heeft FAS voor elk interieur een passend model.

Doordat FAS Pendezza onderdelen inkoop van zware kwaliteit, de tafels vaak geschikt voor levendige openbare ruimtes, maar net zo goed voor gebruik thuis. Denk bijvoorbeeld aan gehard glas, stevige metalen poten en professionele muntinwerp mechanismes.

Als u de verschillende voetbaltafels vergelijkt, dan zult u zien dat sommige tafels over specifieke voordelen beschikken. Denk bijvoorbeeld aan telescopische stangen, verchroomde en aluminium onderdelen, een scharnierend deksel voor betere toegang tot de geldkistjes, V-voet spelers voor betere balcontrole tijdens het spel en eenvoudig afneembare poten. Dit maakt de FAS tafels populair in cafés, sportkantines, scouting- en verenigingsgebouwen, hogescholen en universiteiten en op kantoren. 

Andere voetbaltafels: Indoor voetbaltafel | Outdoor voetbaltafel | Inklapbare voetbaltafel | Voetbaltafel met glasplaat | Voetbaltafel met muntinworp | Voetbaltafel met telescopische stangen | Voetbaltafel professioneel | Garlando voetbaltafel | Deutscher Meister voetbaltafel

Bekijken als Rooster Lijst

14 producten

per pagina
Aflopend sorteren
 1. FAS CICLOPE design voetbaltafel (outdoor)
  FAS CICLOPE design voetbaltafel (outdoor)
  2495,-
 2. FAS FIDO design voetbaltafel
  FAS FIDO design voetbaltafel
  675,-
 3. FAS Flamingo design voetbaltafel
  FAS Flamingo design voetbaltafel
  795,-
 4. FAS Voetbaltafel Fun Wenge
  FAS Voetbaltafel Fun Wenge
  699,-
 5. FAS Voetbaltafel Tour 65
  FAS Voetbaltafel Tour 65
  1299,-
Bekijken als Rooster Lijst

14 producten

per pagina
Aflopend sorteren