Schommelzitjes

Bent u op zoek naar een schommelzitje? Dan zit u op deze pagina goed. Hier vindt u ons hele assortiment schommelzitjes en schommelplankjes. U kunt het zitje bevestigen aan een schommelframe dat u uitkiest op onze website of aan uw bestaande schommel.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-30 van 43

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Déko-Play Peuterschommel Luxe
  Déko-Play Peuterschommel Luxe
  39,99
 2. Déko-Play Schommelzitje Kunststof
  Déko-Play Schommelzitje Kunststof
  24,99
 3. Déko-Play Schommelzitje Soepel
  Déko-Play Schommelzitje Soepel
  29,99
 4. Déko-Play Schotelschommel Kunststof
  Déko-Play Schotelschommel Kunststof
  18,99
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-30 van 43

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Schommelzitje: welke zitje voor uw schommel?

Voor elke kind een passend schommelzitje. We hebben schommelzitjes van hout, rubber en van kunststof. Bent u op zoek naar iets waar u zelf ook plezier van hebt? Kijk dan eens naar de hangmatschommels op deze pagina.

Ontdek onze hoge kwaliteit schommelzitjes.

Als je een schommel hebt dan is het natuurlijk handig als je ook een schommelzitje hebt. Een schommel zonder zitje werkt natuurlijk niet en gelukkig kan je bij ons de zitjes direct mee bestellen. Er zijn verschillende modellen verkrijgbaar met ieder hun eigen comfort. Naast comfort zijn er ook modellen waar meerdere kinderen tegelijk op kunnen schommelen of waar de kinderen gewoon op kunnen loungen. Je kan bij ons natuurlijk ook terecht om je huidige schommel te vervangen voor een nieuw exemplaar. Je vind bij ons zitjes van verschillende merken en kwaliteiten.

Ontdek de nieuwe sensatie de hangmat schommel.

Kinderen willen het liefste de hele dag schommelen, maar als je maar één schommel hebt dan kan dit lastig worden. Met de hangmat schommel kunnen meerdere kinderen tegelijk schommelen. Dit is niet alleen leuk om het tekort aan schommels op te lossen, maar het zorgt ook voor extra veel speelplezier. Het is namelijk ontzettend leuk om deze reuze schommel samen zo hoog mogelijk te krijgen. Je kan zowel zittend als liggend schommelen op deze reuze schommel van een hoge kwaliteit. Als je kindje alleen is dan kan je kindje lekker loungen en languit liggen op de hangmat schommel.

Peuterschommel voor de allerkleinste.

Een schommelzitje is natuurlijk niet alleen leuk voor de grote kinderen, maar ook voor de allerkleinste. Je merkt al snel dat ze de grootste lol hebben als ze plaats nemen in de peuterschommel. Het stoeltje is zo gemaakt dat ze veilig kunnen blijven zitten terwijl de schommel geduwd wordt. Al snel wordt dit het populairste speeltje van je peuter en wil je kindje niets anders meer dan in deze stoere schommel zitten. Dankzij het inlegkussen van badstof kan je kindje comfortabel plaatsnemen en de grootste avonturen beleven. Je peuter hoeft nu alleen nog papa of mama over te halen om te gaan duwen.