Er zijn verschillende accessoires te krijgen die een ingegraven trampoline van toepassing zijn. Door het gebruik van deze accessoires zal de veiligheid nog vergroot worden en wordt het springplezier nog groter. Zo kunt u nog veiliger gebruik maken van uw trampoline en gebruikt u hem optimaal en met nog meer plezier. Wij hebben een selectie van de meest voorkomende accessoires voor u beschreven.

Inbouwkit

Wat is een inbouwkit precies en waarvoor kunt u het gebruiken? Een inbouwkit is een mooie afwerking van de kuil. Het zijn kunststof platen die voorkomen dat er iets onder de trampoline terecht komt. Dit is handig, veilig en ziet er netjes afgewerkt uit. In plaats van een normale trampoline met een inbouwkit, kunt u ook voor een inground trampoline kiezen. Deze trampolines zijn speciaal ontwikkeld om in te graven.

trampoline inbouwkit

Rubberen tegels

Dit zijn tegels die u om de trampoline kunt plaatsen. Ze zijn van rubber en hierdoor zachter dan gewone tegels, zodat een mogelijke landing naast de trampoline minder pijnlijk is.

rubberen tegels rondom de trampoline

(let op: deze trampoline is niet helemaal goed ingegraven, hij zit te diep in de grond)

Kunstgras

Kunstgras kunt u plaatsen rond de trampoline. Ook dit heeft een valdempende werking, waardoor erge ongelukken kunnen worden voorkomen.

kunstgras rondom de trampoline

Veiligheidsnet

Een veiligheidsnet is een net voor om de trampoline. Als de kinderen naast de trampoline dreigen te vallen worden ze opgevangen door het net. Veiligheid gaat voor alles!

trampoline veiligheidsnet