Studeer je en zoek je een bijbaan in de omgeving van Barneveld? Kijk dan eens naar onze huidige vacatures. We hebben vaak bijbanen beschikbaar voor studenten die parttime werk zoeken.

Mogelijke bijbanen in de regio Barneveld

Voor studenten hebben we mogelijkheden voor een bijbaan. Dus ben je een HBO student of een WO student? Informeer dan eens bij ons of we parttime werk voor je hebben!

  • Werken aan de website
  • Meehelpen in de verkoop in onze showroom
  • En meer.

We vinden het handig als je in de buurt woont. Ons bedrijf is in Kootwijkerbroek, dus reageer gerust als je bijvoorbeeld in Lunteren, Harskamp, Stroe, Voorthuizen of Barneveld woont!

Bijbaan of zaterdagbaan voor scholieren

Ook voor scholieren van 15, 16 of 17 jaar hebben we regelmatig werk. Bijvoorbeeld een bijbaan in ons magazijn: helpen met het inpakken van bestellingen & het opgeruimd houden van het magazijn.

Vakantiewerk in Kootwijkerbroek

Extra werken tijdens de vakanties is altijd mogelijk. We willen wel graag langer dan alleen een vakantie met je samenwerken. Dus we hebben vakantiewerk, maar zien je ook graag het hele jaar door op zaterdag (afhankelijk van het type bijbaan).

 

Werktijden zijn voornamelijk op zaterdag en in de vakanties. Maar eventueel kan het ook na school.

 

 

 

 

Hoe is het om te werken bij Van Ee?

  • We hebben een team met meerdere studenten en scholieren. Gezellig dus om met leeftijdsgenoten te werken!
  • We werken actief aan een open cultuur, iedereen telt mee.
  • Elke twee weken hebben we op zaterdagochtend een vergadering met het hele team.
  • Je werkt in een snelgroeiend bedrijf

 

 

 

 

Wat kan ik verdienen?

Je uurloon berekenen we als volgt: wettelijk minimumloon + 15% + 16% toeslag voor vakantiedagen en vakantiegeld. Daarmee verdien je een stuk meer dan in bijvoorbeeld de supermarkt.