Ken jij een goede kandidaat voor een van onze vacatures? Tip hem of haar & breng ons op de hoogte. Komt jouw kandidaat bij ons werken? Dan verdien jij een Van Ee cadeaubon t.w.v. € 250,- aan speelgoed!

Zo verdien jij jouw bonus

  1. Wijs de potentiële kandidaat op de vacature
  2. Mail zijn/haar naam naar werkenbij@vaneebuitenspeelgoed.nl met in de onderwerpregel: "Kandidaat aanbrengbonus: '[Naam van jouw kandidaat]'".
  3. Jouw kandidaat solliciteert bij ons en noemt in de sollicitatie dat jij hem/haar hebt aangebracht.
  4. Wij beoordelen de sollicitatie
  5. Nemen wij de kandidaat aan en komt hij/zij door de proefperiode? Dan ontvang jij de Van Ee cadeaubon t.w.v. 250,- euro.

Spelregels

De kandidaat moet de naam van de aanbrenger kenbaar maken tijdens zijn sollicitatie (in sollicitatiebrief of begeleidende mail).

We betalen de bonus uit / sturen de cadeaubon naar je op nadat jouw kandidaat door de proefperiode (30 dagen) is gekomen.

We sturen de cadeaubon fysiek naar je op per post. Je bent zelf verantwoordelijk voor de eventuele afdracht aan (inkomsten)belasting.

De Van Ee cadeaubon heeft een geldigheid van 24 maanden en is te besteden in onze winkel in Kootwijkerbroek voor het aanschaffen van producten uit ons assortiment.

We behouden ons het recht om de aanbrengbonus in te trekken als we fraude of misbruik vermoeden.

We behouden ons het recht om de voorwaarden van deze aanbrengbonus op elk moment te wijzigen.

Bij situaties waarin deze voorwaarden / spelregels geen duidelijkheid geven, beslist de directie van Van Ee Buitenspeelgoed.

Vragen? Mail naar werkenbij@vaneebuitenspeelgoed.nl.