Doe jij een commerciële MBO opleiding en ben je op zoek naar een stage? Dit is je kans:

In het najaar van 2020 hebben we ruimte voor het begeleiden van een MBO student. Bij voorkeur MBO niveau 3 of 4 & een studierichting die iets te maken heeft met verkoop (bijv. Verkoopspecialist, Commercieel, Accountmanager, etc.).

Stagelopen bij Van Ee Buitenspeelgoed is leuk, je draait namelijk als volwaardige collega mee in het team. Aan het begin van je stage werken we je in zodat je een zo breed mogelijk beeld krijgt van alle activiteiten binnen het bedrijf. Je doet vervolgens grotendeels dezelfde activiteiten als je directe collega's. Denk aan het verkopen in de showroom, offertes maken voor klanten, reageren op telefonische vragen, verwerken van bestellingen & het opsturen van bestellingen.

Naar gelang jouw interesse kunnen we je ook andere aspecten binnen het bedrijf laten zien. Zo kun je leren hoe je verkoopt via internet: Hoe zorgen wij ervoor dat we gevonden worden door onze klanten? Hoe gaan we om met social media? Welke invloed heeft de presentatie van producten op de website invloed op de verkoop? Hoe zetten we bol.com in als extra verkoopkanaal?

 

Stuur je motivatie naar Hans (van Leersum): werkenbij@vaneebuitenspeelgoed.nl

Wil je liever eerst meer informatie? Ook dan kun je een bericht sturen naar dit mailadres.

 

We lezen in je motivatie graag voorbeelden waaruit blijkt dat jouw karakter goed aansluit bij deze vacature en ons bedrijf.