Déko-Play Badstof Inlegkussen Peuterschommel

SKU
150670
14,99

incl. btw. & Gratis verzending

Levertijd (indicatie)
Op werkdagen voor 14:00 uur besteld, zelfde dag verzonden

Gratis verzending
Geen verzendkosten

30 dagen bedenktermijn
niet goed, geld terug

Déko-Play Badstof Inlegkussen Blauw voor de peuterschommel maakt schommelen voor de kleinste een stuk comfortabeler en minder spannend.

Sommige peuters vinden het een beetje spannend om in een kunststof peuterschommel te gaan zitten. Het kunststof voelt voor hun een beetje vreemd aan. Ze voelen zich er niet vertrouwd en veilig in. Voor ouders kan het hierdoor lastig zijn om een kindje in het stoeltje te zetten en te laten schommelen. Laat je kindje nu wel lekker comfortabel zitten in de peuterschommel met het handige Déko-Play Badstof Inlegkussen blauw speciaal voor de peuterschommel. Vooral voor de kleinste kinderen kan het inlegkussen echt een aanrader zijn. De kinderen kunnen hier lekker opzitten zonder dat ze bang zijn dat ze wegglijden op het gladde onbekende kunststof.

Zorg voor een koele ondergrond met een badstof inlegkussen.

Déko-Play Badstof inlegkussen blauw heeft nog een groot voordeel en dat is de warmte. Kinderen gaan al snel zweten op het warme kunststof vooral als het zitje al even in de zon gestaan heeft. Met badstof blijft het zitje koel en kan je kindje veilig schommelen.

Meer informatie
Aantal dozen 1 doos
Afmetingen (verpakking) n.v.t.
Afmetingen (product) n.v.t.
Gewicht verpakking n.v.t.
Keurmerken CE
Gewicht 0,26 kg
Merk toestel Déko-Play
Garantie 1 jaar
Materiaal Badstof
Kleur n.v.t.
Over dit merk: n.v.t.
Over deze serie n.v.t.