Calzio voetbalgoal aluminium Champion 300

SKU
CACH300
429,-

incl. btw. & Gratis verzending

Levertijd (indicatie)
1-2 weken

Gratis verzending
Geen verzendkosten

30 dagen bedenktermijn
niet goed, geld terug

Het Calzio voetbaldoel Champion 300 is speciaal ontworpen voor alle jeugdspelers. Het voetbaldoel voldoet aan alle hoge eisen die de KNVB en KBVB aan voetbaldoelen stelt zo kan dit doel gebruikt worden voor officiële trainingen en wedstrijden.

Opzoek naar een voetbaldoel voor de vereniging? Zoek niet langer verder en maak kennis met het Calzio voetbaldoel Champion 300. Dit compacte alu voetbaldoel is ontworpen volgens de officiële richtlijnen van de KNVB en de KBVB. Het Calzio doel is hiervoor ook goedgekeurd en kan dus gebruikt worden voor wedstrijden en officiële trainingen. Het frame is gemaakt van aluminium en dit maakt het doel lekker licht. Met twee personen is het doel zo eenvoudig te verplaatsen naar een ander speelveld. Het doel wordt telkens weer vastgemaakt met een aluminium grondanker. Zo blijft het doel lekker stabiel staan tijdens een spannende wedstrijd.

Op de vereniging geleverd en afgemonteerd.

Het Calzio voetbaldoel Champion 300 wordt direct op de vereniging geleverd en afgemonteerd. Je hoeft jezelf dus geen zorgen meer te maken over de kwaliteit van de montage en wie dit gaat uitvoeren. 

Meer informatie
Aantal dozen n.v.t.
Afmetingen (verpakking) 160 x 300 x 200 cm
Afmetingen (product) 160 x 300 x 200 cm
Gewicht verpakking n.v.t.
Keurmerken n.v.t.
Bevestiging net Rails
Inklapbaar Ja
Materiaal voetbaldoel Aluminium
Montage Volledig gelast
Geschikt voor professioneel gebruik Ja
Type voetbaldoel Voetbaldoel
Gewicht 000 kg
Garantie 2 Jaar
Over dit merk: n.v.t.
Over deze serie n.v.t.