Calzio Voetbaldoel Elite 400

SKU
CAEL400
579,-

incl. btw. & Gratis verzending

Levertijd (indicatie)
Niet leverbaar
Lever indicatie maart 2019

Gratis verzending
Geen verzendkosten

30 dagen bedenktermijn
niet goed, geld terug

Het Calzio voetbaldoel Elite 400 is een uniek doeltje waarmee je de ideale partner hebt gevonden om een potje voetbal mee te spelen. Het maakt niet uit of dit op de vereniging is of in je eigen achtertuin het doel voldoet aan alle eisen van de KNVB en KBVB.

Het multifunctionele Calzio voetbaldoel Elite 400 is gemaakt van het hoogst haalbare kwaliteit aluminium. Dankzij de unieke afwerking zonder oogvijzen kan je hier veilig een potje voetbal spelen. Het aluminium profiel heeft van binnen een versterkt ovalen profiel, waardoor het voetbaldoel niet snel gaat doorbuigen. Het doeltje voldoet tevens aan de strenge eisen van de KNVB en de KBVB. Hierdoor kan het voetbaldoel professioneel gebruikt worden tijdens een training of wedstrijd bij je eigen voetbalvereniging. Het fijne van dit doeltje is dat het niet heel veel ruimte in beslag neemt. Hierdoor zou het voetbaldoel zelfs in je eigen achtertuin gemonteerd kunnen worden.

Het Calzio voetbaldoel Elite 400 wordt door de fabrikant gemonteerd en geleverd.

Gratis inbegrepen bij het Calzio voetbaldoel Elite 400 is een stukje service vanuit de fabrikant. Zo wordt dit doeltje rechtstreeks door de fabrikant bezorgt en op locatie gemonteerd. Je kan hierna direct een potje voetbal spelen met je vrienden.

Meer informatie
Aantal dozen n.v.t.
Afmetingen (verpakking) 160 x 400 x 200 cm
Afmetingen (product) 160 x 400 x 200 cm
Gewicht verpakking n.v.t.
Keurmerken n.v.t.
Bevestiging net Rails
Inklapbaar Nee
Materiaal voetbaldoel Aluminium
Montage Volledig gelast
Geschikt voor professioneel gebruik Ja
Type voetbaldoel Voetbaldoel
Gewicht 000 kg
Garantie 2 Jaar
Over dit merk: n.v.t.
Over deze serie n.v.t.