Calzio Voetbaldoel Elite 600

SKU
CAEL600
679,-

incl. btw. & Gratis verzending

Levertijd (indicatie)
Niet leverbaar
Lever indicatie maart 2019

Gratis verzending
Geen verzendkosten

30 dagen bedenktermijn
niet goed, geld terug

Ontdek het Calzio voetbaldoel Elite 600 voor een spannend potje voetbal volgens de 9x9 competitieregels. Het voetbaldoel voldoet aan alle eisen van de KNVB en KBVB en maakt voetbal nu nog leuker!

Het unieke Calzio voetbaldoel Elite 600 is speciaal ontworpen voor het spelen van 9x9 competitie voetbal. Dit unieke voetbaldoel voldoet namelijk aan alle strenge eisen van de KNVB en KBVB en mag dus op competitieniveau gebruikt worden. Het hoge kwaliteitsvoetbaldoel is extra veilig afgewerkt zonder oogvijzen en voorzien van een groen voetbalnet. Het aluminium frame zorgt voor extra stevigheid en is multifunctioneel te gebruiken op het voetbalveld. Het voetbaldoel kan zowel geplaatst worden op de lokale voetbalvereniging of bij je eigen in de achtertuin. Als je er de ruimte voor hebt dan kan je zo je eigen voetbal moves oefenen in de achtertuin.

Calzio Voetbaldoel Elite 600 wordt gratis thuis gemonteerd of op de vereniging.

Als je het Calzio voetbaldoel Elite 600 bij ons besteld dan kan je gebruik maken van de gratis montage service. Daarnaast wordt het voetbaldoel uiteraard gratis thuisbezorgd door de fabrikant zelf. Je weet zo zeker dat alles goed zit met dit unieke voetbaldoel.

Meer informatie
Aantal dozen n.v.t.
Afmetingen (verpakking) 160 x 600 x 200 cm
Afmetingen (product) 160 x 600 x 200 cm
Gewicht verpakking n.v.t.
Keurmerken n.v.t.
Bevestiging net Rails
Inklapbaar Nee
Materiaal voetbaldoel Aluminium
Montage Volledig gelast
Geschikt voor professioneel gebruik Ja
Type voetbaldoel Voetbaldoel
Gewicht 000 kg
Garantie 2 Jaar
Over dit merk: n.v.t.
Over deze serie n.v.t.