Calzio Voetbaldoel Elite 732

SKU
CAEL732
999,-

incl. btw. & Gratis verzending

Levertijd (indicatie)
Niet leverbaar
Lever indicatie maart 2019

Gratis verzending
Geen verzendkosten

30 dagen bedenktermijn
niet goed, geld terug

Het Calzio voetbaldoel Elite 732 helpt je om je voetbaltechniek te verbeteren met dit professionele voetbaldoel. Het voetbaldoel wordt tevens gratis geleverd en gemonteerd door de fabrikant zelf.

Het Calzio voetbaldoel Elite 732 is de perfecte partner voor het spelen van een potje voetbal bij je eigen voetbalclub. Het voetbaldoel kan op ieder terrein geplaatst worden en dankzij het lichte aluminium gewicht kan het doeltje eenvoudig verplaatst worden. Je hoeft niet bang te zijn dat het doel gaat doorbuigen vanwege de lichte materialen. Hiervoor is namelijk een extra versteviging aangebracht in het aluminium frame.

Je trap techniek verbeteren bij je eigen voetbalclub of in de achtertuin.

Een extra doel is zo geplaatst met het Calzio voetbaldoel Elite 732. Het doel kan eenvoudig door twee spelers opgetild worden en op het voetbalveld geplaatst worden. Tegelijkertijd is het doel voorzien van alle keurmerken van de KNVB en KBVB en mag het doel officieel ingezet worden tijdens de competitie. Het voetbaldoel wordt tevens gratis geleverd door de fabrikant en zelfs en gratis op locatie gemonteerd. Je kan zo direct veilig een potje voetbal spelen met dit nieuwe voetbaldoel van Calzio.

Meer informatie
Aantal dozen n.v.t.
Afmetingen (verpakking) 200 x 732 x 244 cm
Afmetingen (product) 200 x 732 x 244 cm
Gewicht verpakking n.v.t.
Keurmerken n.v.t.
Bevestiging net Rails
Inklapbaar Nee
Materiaal voetbaldoel Aluminium
Montage Volledig gelast
Geschikt voor professioneel gebruik Ja
Type voetbaldoel Voetbaldoel
Gewicht 000 kg
Garantie 2 Jaar
Over dit merk: n.v.t.
Over deze serie n.v.t.