Calzio Voetbaldoel Favorit 120

SKU
CAFA120
229,-

incl. btw. & Gratis verzending

Levertijd (indicatie)
Niet leverbaar
Lever indicatie maart 2019

Gratis verzending
Geen verzendkosten

30 dagen bedenktermijn
niet goed, geld terug

Ontdek voetbal opnieuw met het Calzio voetbaldoel Favorit 120. Dit kanteldoeltje kan werkelijk iedere uitdaging aan en zorgt ervoor dat voetbal weer uitdagend wordt doordat je moet richten op een extra klein doel.

Opzoek naar een voetbaldoel voor tijdens de training of misschien voor in je eigen achtertuin? Met het Calzio voetbaldoel Favorit 120 kan iedereen leuk een balletje trappen. Het doel is slechts 120 cm breed en 1.20 m hoog. Het vierkante doel is een kanteldoeltje en kan dus nog kleiner worden met slechts 80 cm hoogte. Het wordt zo echt een uitdaging om een doelpunt te maken en zo leer je jouw eigen techniek verbeteren. Het voetbaldoel is leuk om te gebruiken tijdens een training bij je vereniging of misschien wel thuis. Dit voetbaldoel past al snel in je achtertuin en is dankzij het aluminium frame extra licht. Je verplaatst het voetbaldoel zo na afloop eenvoudig in de schuur.

Inclusief gratis levering en montage.

Het Calzio voetbaldoel Favorit 120 wordt gratis geleverd door de fabrikant zelf. Daarbij wordt als service het doeltje ook nog eens gemonteerd en op de juiste plek gezet. 

Meer informatie
Aantal dozen n.v.t.
Afmetingen (verpakking) 60 x 120 x 80 cm
Afmetingen (product) 60 x 120 x 80 cm
Gewicht verpakking n.v.t.
Keurmerken n.v.t.
Bevestiging net Rails
Inklapbaar Nee
Materiaal voetbaldoel Aluminium
Montage Volledig gelast
Geschikt voor professioneel gebruik Ja
Type voetbaldoel Voetbaldoel
Gewicht 000 kg
Garantie 2 Jaar
Over dit merk: n.v.t.
Over deze serie n.v.t.