Calzio Voetbaldoel Favorit 160

SKU
CAFA160
249,-

incl. btw. & Gratis verzending

Levertijd (indicatie)
Niet leverbaar
Lever indicatie maart 2019

Gratis verzending
Geen verzendkosten

30 dagen bedenktermijn
niet goed, geld terug

Calzio voetbaldoel favorit 160 is een uniek kanteldoel met een maximale hoogte van 1.20 m. Geef spelers een uitdaging om een doelpunt te maken en train ze ondertussen op hun schietvaardigheid.

Calzio voetbaldoel favorit 160 maakt van ieder voetbalpartijtje een echte uitdaging. Dit kanteldoel wordt regelmatig gebruikt om spelers te trainen op hun richtinggevoel. Met dit kanteldoel hebben spelers slechts 1.20 of 1.00 m hoogte om raak te schieten. Er wordt dus meer van ze gevraagd en door met dit soort doeltjes toernooien te spelen worden de vaardigheden van de spelers verbeterd. Het Calzio voetbaldoel 160 is gemaakt van aluminium en dus lekker licht om op te tillen. Je verplaatst het doel zo eenvoudig naar een ander speelveld of terug naar de schuur na afloop van een training.

Inclusief gratis extra’s. 

Het Calzio voetbaldoel favorit 160 wordt geleverd met een aantal extra’s denk bijvoorbeeld aan een groen voetbalnet. Nog een groot pluspunt is dat dit voetbaldoel door de fabrikant zelf op de vereniging wordt gebracht en gratis gemonteerd wordt. Je kan het doel zo direct gebruiken voor de eerst volgende training of het organiseren van een voetbaltoernooi.

Meer informatie
Aantal dozen n.v.t.
Afmetingen (verpakking) 80 x 160 x 100 cm
Afmetingen (product) 80 x 160 x 100 cm
Gewicht verpakking n.v.t.
Keurmerken n.v.t.
Bevestiging net Rails
Inklapbaar Ja
Materiaal voetbaldoel Aluminium
Montage Volledig gelast
Geschikt voor professioneel gebruik Ja
Type voetbaldoel Voetbaldoel
Gewicht 000 kg
Garantie 2 Jaar
Over dit merk: n.v.t.
Over deze serie n.v.t.