Calzio Voetbaldoel Favorit 180

SKU
CAFA180
289,-

incl. btw. & Gratis verzending

Levertijd (indicatie)
Niet leverbaar
Lever indicatie maart 2019

Gratis verzending
Geen verzendkosten

30 dagen bedenktermijn
niet goed, geld terug

Calzio voetbaldoel Favorit 180 is het ideale doel om jouw voetbalvaardigheden verder te trainen en te ontwikkelen. Ontdek nu zelf hoe leuk en uitdagend het is om een bal in een klein doel te krijgen.

Voetbal wordt nog leuker als je op basis van een toernooi je vaardigheden kan trainen. Bij voetbalverenigingen wordt er dan ook regelmatig gebruik gemaakt van het Calzio voetbaldoel Favorit 180. Dit voetbaldoel is slechts 1.20 m hoog en als je het kantelt zelfs 1.00 m. Door de beperkte breedte van 180 cm moet je echt moeite doen om de bal in het doel te krijgen. Je leert zo beter richten tijdens het spelen van een potje voetbal.

Robuuste materialen zorgen voor een lange levensduur.

Het Calzio voetbaldoel favorit 180 is gemaakt van aluminium en dit zorgt direct voor een stukje kwaliteit. Door niet gebruik te maken van oogvijzen tijdens de montage is het spelen met dit doel ook nog eens veilig. Door te kiezen voor aluminium is het doel niet bepaalt zwaar. Je kan het doel zo eenvoudig verplaatsen naar een ander speelveld. Het doel wordt ook nog eens gratis afgeleverd en gratis door de fabrikant zelf gemonteerd.

Meer informatie
Aantal dozen n.v.t.
Afmetingen (verpakking) 100 x 180 x 120 cm
Afmetingen (product) 100 x 180 x 120 cm
Gewicht verpakking n.v.t.
Keurmerken n.v.t.
Bevestiging net Rails
Inklapbaar Nee
Materiaal voetbaldoel Aluminium
Montage Volledig gelast
Geschikt voor professioneel gebruik Ja
Type voetbaldoel Voetbaldoel
Gewicht 000 kg
Garantie 2 Jaar
Over dit merk: n.v.t.
Over deze serie n.v.t.