Calzio Voetbaldoel Favorit 240

SKU
CAFA240
399,-

incl. btw. & Gratis verzending

Levertijd (indicatie)
Niet leverbaar
Lever indicatie maart 2019

Gratis verzending
Geen verzendkosten

30 dagen bedenktermijn
niet goed, geld terug

Ontdek een nieuwe uitdaging tijdens het spelen van een potje voetbal met het Calzio voetbaldoel Favorit 240. Deze unieke voetbaldoel is te kantelen van 1.20 m hoogte naar 1.00m om zo nog meer uitdaging te geven tijdens het spelen van een potje voetbal.

Potje voetbal spelen met je vrienden? Met het Calzio voetbaldoel Favorit 240 speel je altijd met je vrienden een potje voetbal in je eigen achtertuin. Dit kanteldoeltje heeft een handzaam formaat en is slechts 1.20 m hoog. Je kan door het doel te kantelen de hoogte verkleinen naar 1.00m. Het voordeel van dit doeltje is dat je nog preciezer moet richten om het doel te raken. Zo train je automatisch je techniek tijdens een toernooi met je vrienden. 

Calzio voetbaldoel Favorit 240 gemaakt van robuust aluminium.

Ondanks dat de kwaliteit van het kanteldoel hoog ligt kan je hem eenvoudig zelf optillen. Zo verplaats je het doeltje naar de schuur of haal je hem tevoorschijn tijdens een training bij je eigen voetbalvereniging. Naast de hoge kwaliteit is er gezorgd voor een veilige afwerking met oogvijzen. Daarnaast is het voetbaldoel voorzien van een groen doelnet.

Het Calzio voetbaldoel Favorit 240 wordt gratis thuisbezorgd en geplaatst door de fabrikant zelf. Je hoeft hier zelf dus niets voor te doen.

Meer informatie
Aantal dozen n.v.t.
Afmetingen (verpakking) 100 x 240 x 120 cm
Afmetingen (product) 100 x 240 x 120 cm
Gewicht verpakking n.v.t.
Keurmerken n.v.t.
Bevestiging net Rails
Inklapbaar Ja
Materiaal voetbaldoel Aluminium
Montage Volledig gelast
Geschikt voor professioneel gebruik Ja
Type voetbaldoel Voetbaldoel
Gewicht 000 kg
Garantie 2 Jaar
Over dit merk: n.v.t.
Over deze serie n.v.t.