Calzio Voetbaldoel Favorit 300 H100

SKU
CAFA300H100
449,-

incl. btw. & Gratis verzending

Levertijd (indicatie)
Niet leverbaar
Lever indicatie maart 2019

Gratis verzending
Geen verzendkosten

30 dagen bedenktermijn
niet goed, geld terug

Ontdek een nieuwe manier van voetballen met het kanteldoel Calzio voetbaldoel favorit 300 H100. Dit kanteldoel maakt het nog lastiger om op het doel te schieten en helpt je om je techniek te verbeteren op het grote speelveld.

Ben je nog niet zo goed in richten of zou het nog precieser kunnen? Maak dan gebruik van het Calzio voetbaldoel favorit 300 H100. Dit voetbaldoel is kleiner dan normaal met een hoogte van slechts H100. Als dit nog niet klein genoeg is dan kan je het doel kantelen naar H80. Het doel is perfect voor de echte junioren of om je eigen techniek te trainen. Oefen met een toernooitje en je zal zien dat je techniek flink verbeterd met een kanteldoel.

Veilig te verplaatsen naar een ander speelveld. 

Het Calzio voetbaldoel favorit 300 H100 is gemaakt van aluminium en daardoor een echt lichtgewicht. Je verplaatst het doel zo eenvoudig naar een ander speelveld om bijvoorbeeld een training te houden met een mini-doel. Standaard is het voetbaldoel voorzien van een groen net en is er een veilige afwerking zonder oogvijgen. Het product wordt gratis door de fabrikant zelf geleverd en op locatie gemonteerd.

Meer informatie
Aantal dozen 1 doos
Afmetingen (verpakking) 80 x 300 x 100 cm
Afmetingen (product) 80 x 300 x 100 cm
Gewicht verpakking n.v.t.
Keurmerken n.v.t.
Bevestiging net Rails
Inklapbaar Nee
Materiaal voetbaldoel Aluminium
Montage Volledig gelast
Geschikt voor professioneel gebruik Ja
Type voetbaldoel Voetbaldoel
Gewicht 000 kg
Garantie 2 Jaar
Over dit merk: n.v.t.
Over deze serie n.v.t.