Calzio Voetbaldoel Favorit 300 H120

SKU
CAFA300H120
449,-

incl. btw. & Gratis verzending

Levertijd (indicatie)
Niet leverbaar
Lever indicatie maart 2019

Gratis verzending
Geen verzendkosten

30 dagen bedenktermijn
niet goed, geld terug

Calzio voetbaldoel Favorit 300 H120 is het ideale doel om je precisie met je schop te verbeteren. Ontdek nu zelf dit enkele trainingsdoeltje voor in de achtertuin of bij je eigen voetbalvereniging.

Als je een klein terrein hebt en toch lekker wil voetballen dan is de Calzio voetbaldoel Favorit 300 H120 de ideale oplossing. Het aluminium frame is niet alleen lekker stevig, maar ook licht. Je sleept het kanteldoeltje zo naar de andere kant van het veld om zo een nieuwe indeling te maken. Het kanteldoel heeft standaard een hoogte van 1.20 m, maar kan gekanteld worden naar 1.00m. Met een kanteldoel kan je heel goed oefenen op training en richtingsgevoel en weet je precies hoe je op de centimeter kan richten. Toernooien met een Calzio voetbaldoel dragen dan ook bij aan de ontwikkeling van je kind.

Gratis levering en montage vanuit de fabrikant.

Het Calzio voetbaldoel favorit 300 H120 is van hoge kwaliteit en dat vind het bedrijf dan ook belangrijk. Vanwege het belang van een hoge kwaliteit wordt het voetbaldoeltje gratis bij je thuisbezorgd en gemonteerd. De kinderen kunnen zo meteen beginnen met spelen.

Meer informatie
Aantal dozen 1 doos
Afmetingen (verpakking) 100 x 300 x 120 cm
Afmetingen (product) 100 x 300 x 120 cm
Gewicht verpakking n.v.t.
Keurmerken n.v.t.
Bevestiging net Rails
Inklapbaar Nee
Materiaal voetbaldoel Aluminium
Montage Volledig gelast
Geschikt voor professioneel gebruik Ja
Type voetbaldoel Voetbaldoel
Gewicht 000 kg
Garantie 2 Jaar
Over dit merk: n.v.t.
Over deze serie n.v.t.