Garlando CHAMPION inklapbare voetbaltafel

SKU
20200
676,-

incl. btw. & Gratis verzending

Levertijd (indicatie)
1 - 2 weken

Gratis verzending
Geen verzendkosten

30 dagen bedenktermijn
niet goed, geld terug

Klasse voetbaltafel van Garlando in een prettige prijsklasse. Professioneel model VOETBALTAFEL van Garlando in een perfekte look.

De Garlando Champion is de instapper in de professionele voetbaltafel van Garlando. De tafel is mooi vorm gegeven, en heeft elegantie door de zwarte kast met zilveren elementen.

Door de schuine poten staat de tafel zeer stabiel, en is het mogelijk om het als een professionele tafel te gebruiken. De voetbaltafel is extra makkelijk op te bergen door de poten die inklapbaar zijn.

De voetbaltafel

De kast is gemaakt van 2 cm dikke spaanplaat, met een zwart melamine laag en zilveren randen en logo. De poten zijn van 30 mm dikke MDF met een melamine in de zilverkleur. De poten zijn ook makkelijk in te klappen.

Stangen

De tafel wordt geleverd met doorloopstangen. Deze stangen hebben een diameter van 16 mm, en een wand dikte is 2 mm. Door de dikte buigen de stangen niet door en blijven ze gedurende een lange tijd in vorm.

De lagers

De stangen rollen door de kogellagers. De kogellagers verbeteren het spel, je kunt sneller draaien en hebt meer grip op de bal.

De spelers

De speler zijn gegoten in menselijke vormen. Gegoten dus niet geschroeft, dit heeft als grootste voordeel dat de poppen niet kapot gaan. De kleuren van de spelers bij deze tafel is rood en blauw.

Het speelveld

Een gezandstraalde speelveld geeft het spel meer plezier. De bal rolt makkelijker en is daar door ook makkelijker te spelen.

De ballen

De ballen kan je aan beide kanten in brengen, en zijn makkelijk na het scoren uit de bak te halen. De score is makkelijk bij te houden met de mee geleverde scoretellers in de kleur van de spelers.

Meer informatie
Aantal dozen 1 doos
Afmetingen (verpakking) 150 x 80 x 33 cm
Afmetingen (product) n.v.t.
Gewicht verpakking 70 kg
Keurmerken n.v.t.
Gewicht 68 kg
Afmetingen speelveld n.v.t.
Speeltafel geschikt voor n.v.t.
Speeltafel inklapbaar Inklapbaar
Merk speeltafel Garlando
Met muntinworp n.v.t.
Verstelbare poten? Nee, geen verstelbare poten
Geschikt voor professioneel gebruik? Nee
Kleur speeltafel n.v.t.
Bevesting spelers Gegoten
Met glasplaat? Zonder glasplaat
Met kogellagers? Ja
Soort stangen Standaard (solide stangen)
Model tafel Groot formaat (vanaf 10 jaar)
Uitvoering n.v.t.
Over dit merk: n.v.t.
Over deze serie n.v.t.