Heb jij de meest kindvriendelijke tuin? Doe dan mee met de Van Ee Tuin Award! Meer info

Schommelzitje Soepel Déko-Play

SKU
150903-conf
32,95

incl. btw. & Gratis verzending

Levertijd (indicatie)
Op werkdagen voor 14:00 uur besteld, zelfde dag verzonden

Gratis verzending
Geen verzendkosten

30 dagen bedenktermijn
niet goed, geld terug

Déko-Play schommelzitje Soepel Lint Geel is echt perfect voor in je eigen achtertuin. Je kan je kindje met deze schommel op een veilige manier laten schommelen.

Schommelen wordt pas echt leuk met het Déko-Play schommelzitje Soepel lint Geel. Dit schommelzitje is speciaal gemaakt voor zowel beginnende schommelaars of gevorderden. Het zitje is namelijk gemaakt van soepel en comfortabel rubber dat zich aanpast aan je lichaam. Zo krijg je net een beetje extra ondersteuning en zekerheid tijdens het schommelen. Ondanks dat het rubber is kunnen kinderen er gewoon veilig op schommelen. Er zijn namelijk geen schadelijke stoffen voor je kindje in verwerkt. Daarbij is dit schommelzitje ook nog eens goedgekeurd voor vrijwel alle eisen die er zijn. Het zitje mag zelfs gebruikt worden in openbare speeltuinen!

Veilig schommelen met behulp van de PH-touwen.

De touwen die bij het Déko-Play schommelzitje soepel lint Geel geleverd worden zijn zogenaamde PH-touwen gemaakt met Polyhemp. Dit betekend dat de touwen natuurlijk ijzersterk zijn, maar wel gewoon zacht aanvoelt. De touwen gaan dus niet snijden in de handjes van je kindje als je lang aan het schommelen bent. Daarnaast zijn ze heel eenvoudig te verstellen op de hoogte van je kindje met behulp van de schalmen.

Meer informatie
Aantal dozen 1 doos
Afmetingen (verpakking) n.v.t.
Afmetingen (product) 64 x 14 cm
Gewicht verpakking n.v.t.
Keurmerken CE
Gewicht 1,1 kg
Merk toestel n.v.t.
Maximale gebruikersgewicht n.v.t.
Soort schommelzitje Soepel
Soort bevestiging Touw PH 12MM
Testgewicht schommelzitje n.v.t.
Kleur n.v.t.
Kleur touw n.v.t.
Materiaal n.v.t.
Garantie n.v.t.
Over dit merk: n.v.t.
Over deze serie n.v.t.