Duikelrek driedubbel

SKU
duikelrek_driedubbel
179,99

incl. btw. & Gratis verzending

Levertijd (indicatie)
1 - 3 werkdagen

Gratis verzending
Geen verzendkosten

30 dagen bedenktermijn
niet goed, geld terug

Wilt u een duikelrek waar het hele gezin gebruik van kan maken? Dan is het duikelrek driedubbel de ideale oplossing! Dit duikelrek kunt u eenvoudig in uw eigen tuin plaatsen, wat zal zorgen voor uren speelplezier voor het hele gezin!

Dit duikelrek bestaat uit 3 duikelstangen. Door de stangen op verschillende hoogtes te hangen, kunnen kinderen van alle leeftijden op het duikelrek spelen. Zo kunt u met het hele gezin duikelen en de leukste kunstjes uitvoeren!

Voor dit duikelrek kunt u de keuze maken uit 4 verschillende duikelstangen. De stangen verschillen in kleur, materiaalsoort en lengte. De staanders van het duikelrek zijn gemaakt van geïmpregneerd grenenhout.

 

Kies de juiste duikelstang

Duikelstang rood 85cm

Wanneer u kiest voor de duikelstang rood 85 cm krijgt uw duikelrek een vrolijke uitstraling. Deze stangen hebben een rode coating die de stang beschermt tegen roesten. De stang is 85 centimeter lang. Genoeg ruimte om met zijn drieën tegelijk een salto te maken!

Duikelstang rood 120 cm

De duikelstang rood 120 cm is ook een stalen duikelstang met een rode coating. Deze rekstok is 120 centimeter lang, waardoor er net wat meer ruimte is om nog mooiere kunstjes te kunnen maken.

Duikelstang RVS 90 cm

Duikelstang RVS 90 cm is een duikelstang die bestaat uit roestvrij staal. Dit materiaal roest niet en de levensduur is lang. Deze rekstok geeft het duikelrek een nette uitstraling.

Duikelstang RVS 125 cm

Deze duikelstang bestaat ook uit roestvast staal. Met een lengte van 125 centimeter is er zeker genoeg ruimte om lekker te kunnen duikelen!

 

Inhoud duikelrek

Nadat u dit duikelrek besteld heeft, krijgt u na 1-3 werkdagen een pakket thuisbezorgd. In dit pakket zitten losse onderdelen die u zelf gemakkelijk kunt monteren tot compleet duikelrek. In het pakket zitten de volgende onderdelen:

 

3x                        Duikelstang naar keuze

4x                        Geïmpregneerde houten staanders

12x/24x               Schroeven

1x                        Handleiding

 

Montage

In de handleiding staat in stappen beschreven hoe u het duikelrek kunt monteren. Bij het monteren van het duikelrek raden wij u aan om gebruik te maken van betonmortel. Door de staanders van het duikelrek in betonmortel te plaatsen, staat het duikelrek steviger in de grond.

Bij het plaatsen van de stangen tussen de staanders is het een leuk idee om de stangen op verschillende hoogtes te hangen. Dit zorgt ervoor dat kinderen van alle leeftijden op het duikelrek kunnen spelen. Wij raden u aan om de duikelstangen op een hoogte van 70 tot 115 centimeter boven de grond te hangen. Daarnaast kunt u de hoogte van de stang aanpassen op de lengte van uw kind.  

Meer informatie
Aantal dozen 1 doos
Afmetingen (verpakking) 240 x 9 x 50 cm
Afmetingen (product) Hoogte: Zelf te bepalen met een maximale hoogte van 160 cm. Breedte: Afhankelijk van gekozen duikelstang.
Gewicht verpakking n.v.t.
Keurmerken NEN-EN 71-1 & 71-8
Gewicht n.v.t.
Aantal posities 3
Dikte palen 9 cm
Hoever palen in de grond Minimaal 80 cm
Lengte palen 240 cm
Houtbehandeling Geïmpregneerd
Houtsoort Grenenhout
Merk toestel Déko-Play
Antiroestbehandeling Overig
Bevestiging duikelstang Schroef
Dikte duikelstang 3,3 cm
Over dit merk: n.v.t.
Over deze serie De serie duikelrek driedubbel bestaat uit 4 verschillende duikelrekken met elk een andere duikelstang.