Duikelrek dubbel RVS 125cm

SKU
DUIKELREKRVS1202
209,99

incl. btw. & Gratis verzending

Levertijd (indicatie)
1 - 3 werkdagen

Gratis verzending
Geen verzendkosten

30 dagen bedenktermijn
niet goed, geld terug

Duikelrek dubbel RVS 120 cm maakt duikelen nu nog leuker je kan het namelijk gelijktijdig met een vriendje doen. Uiteraard kan je ook gewoon op meerdere niveaus oefenen met dit dubbele duikelrek.

Duikelrek dubbel RVS 120 cm maakt spelen op een rek nu nog veel leuker. Ontdek de mooiste kunstjes die je kan maken met een eigen duikelrek in je achtertuin. Al snel ontdek je dat je steeds beter wordt in het turnen op de rekstok. Natuurlijk hoef je niet op turnen te zitten om een duikelrek dubbel RVS 120 cm in je tuin te hebben staan. Je kan natuurlijk ook dol zijn op duikkelen of koprollen maken op deze stevige stang.

Veilig en duurzaam in je eigen tuin gemonteerd.

Het duikelrek kan heel eenvoudig in je eigen tuin gemonteerd worden. Je hebt alleen wel betonmortel nodig als je een zwakke grond hebt. Je kan zo de palen verankeren in de grond en je kindje veilig laten spelen. Zo kan je zelfs nog de mooiste oefeningen maken als je een stuk groter bent. Het duurzame hout en de RVS palen zorgen voor de juiste kwaliteit waar je naar opzoek bent.

Meer informatie
Aantal dozen n.v.t.
Afmetingen (verpakking) 240 x 9 x 40 cm
Afmetingen (product) Breedte: 277 cm, Hoogte: zelf te bepalen
Gewicht verpakking n.v.t.
Keurmerken NEN-EN 71-1 & 71-8
Gewicht 000 kg
Aantal posities 2
Dikte palen 9 cm
Hoever palen in de grond Minimaal 80 cm
Lengte palen 240 cm
Houtbehandeling Geïmpregneerd
Houtsoort Grenenhout
Merk toestel n.v.t.
Antiroestbehandeling Overig
Bevestiging duikelstang Schroef
Dikte duikelstang 3,3 cm
Over dit merk: n.v.t.
Over deze serie De duikelrekken dubbel zijn te verkrijgen met 4 verschillende duikelstangen. De duikelstangen verschillen in materiaalsoort, kleur en lengte.