EXIT Voetbaldoel Maestro (180 x 120 cm)

SKU
41.03.10.00
109,-

incl. btw. & Gratis verzending

Levertijd (indicatie)
1-2 werkdagen

Gratis verzending
Geen verzendkosten

30 dagen bedenktermijn
niet goed, geld terug

Verbeter je vaardigheden met je eigen Exit voetbaldoel Maestro. Dit handige voetbaldoel past eenvoudig in je eigen tuin zodat je vanuit huis kan trainen voor voetbal.

Exit voetbaldoel Maestro is speciaal ontworpen voor kinderen die niets liever doen dan voetbal spelen in de tuin. Het doel past perfect achter het huis dankzij de afmetingen van 180 x 120 x 60 cm. Dankzij de zwarte poedercoating kan je het doel het hele jaar door buiten laten staan zonder dat het doeltje verkleurd of gaat roesten. Het fijnmazige net zorgt tevens voor de ideale voetbalervaring in je eigen achtertuin. Het voetbaldoel is stabiel vast te zetten in je tuin dankzij de gebruiksvriendelijke grondankers en buizen. Met gebruiksvriendelijk bedoelen we ook dat je het voetbaldoel eenvoudig even op kan tillen als eronder gemaaid moet worden.

Standaard geleverd met een trainingsscherm.

Het Exit voetbaldoel Maestro wordt standaard geleverd met een trainingsscherm waarop je jouw vaardigheden eenvoudig kan trainen. Je kan zo al snel beter worden in het spelen van een potje voetbal. Leer beter richten en maak al snel de mooiste doelpunten in je eigen achtertuin.

Meer informatie
Aantal dozen 1 doos
Afmetingen (verpakking) n.v.t.
Afmetingen (product) 180 x 120 x 60 cm
Gewicht verpakking n.v.t.
Keurmerken CE
Bevestiging net Rails
Inklapbaar Nee
Materiaal voetbaldoel Staal
Montage Geschroeft
Geschikt voor professioneel gebruik n.v.t.
Type voetbaldoel Voetbaldoel
Gewicht 000 kg
Garantie 6 maanden
Over dit merk: n.v.t.
Over deze serie n.v.t.