EXIT Voetbaldoel Scala 220x120 cm

SKU
42.22.12.00
299,-

incl. btw. & Gratis verzending

Levertijd (indicatie)
1-2 werkdagen

Gratis verzending
Geen verzendkosten

30 dagen bedenktermijn
niet goed, geld terug

Het EXIT Scala aluminium voetbaldoel is een lichtgewicht voetbaldoel. Op de manier is het voetbaldoel makkelijk te verplaatsen. Vanwege het compacte formaat is dit voetbaldoel geschikt voor elk formaat tuin.

Welk materialen zijn er gebruikt? 

De voorzijde van het EXIT voetbaldoel is gemaakt van geanodiseerd aluminium. Dit is een soort kunststof. Het geeft de framedelen van het voetbaldoel een extra harde en beschermende toplaag. Dit zorgt ervoor dat het doel een luxe en professionele uitstraling heeft. De achterzijde van het voetbaldoel is ook gemaakt van geanodiseerd aluminium. Met daarover heen een gepoedercoate laag. Dit zorgt ervoor dat het frame niet gaat roetsen.

Verplaatsbaar voetbaldoel 

Het EXIT Scala voetbaldoel is makkelijk te verplaatsen, omdat het een lichtgewicht voetbaldoel is. Het voetbaldoel heeft in totaal een gewicht van 22 kilo. Daardoor kun je het voetbaldoel ook makkelijk opbergen. 

Verankering  

Onderaan het voetbaldoel kan een gewicht worden bevestigd van 25 kilo. Dit gewicht zorgt ervoor dat het voetbaldoel bij elke weersomstandigheden blijft staan. Ook kan er onderaan het doel een verankeringsset worden gemonteerd. Op deze manier blijft het voetbaldoel altijd stevig op de grond staan, en kan hij niet omvallen als het bijvoorbeeld waait. 

Montage 

Het voetbaldoel is makkelijk om te (de)monteren. Dit komt omdat het frame allemaal koppel elementen heeft, zodat het makkelijk in en uit elkaar kunt klikken. Aan de binnenkant van het frame zitten haken bevestigd, zodat je het net er eenvoudig in kunt hangen.

Meer informatie
Aantal dozen 1 doos
Afmetingen (verpakking) 126 x 18,5 cm
Afmetingen (product) 220 x 120 cm
Gewicht verpakking 24 kg
Keurmerken TÜV / CE
Bevestiging net Ogen
Inklapbaar Nee
Materiaal voetbaldoel Aluminium
Montage Geschroeft
Geschikt voor professioneel gebruik Nee
Type voetbaldoel Voetbaldoel
Gewicht 24 kg
Garantie 2 jaar
Over dit merk: n.v.t.
Over deze serie n.v.t.