Garlando G-500 pure white tafelvoetbalspel

SKU
20061
929,-

incl. btw. & Gratis verzending

Levertijd (indicatie)
1-2 weken

Gratis verzending
Geen verzendkosten

30 dagen bedenktermijn
niet goed, geld terug

De Garlando G-500 Pure White is een voetbaltafel met een mooi, perfekt en strak design die ook nog eens geschikt is voor professionele spelers.

De Garlando G-500 Pure White is een schitterende voetbaltafel, die zeer geschikt is voor intensief gebruik. De tafel heeft een mooi, perfekt en strak design. Deze tafel past in elk interieur. Een prachitg moderene voetbaltafel voor binnenshuis.

De Garlando PURE WHITE is een van de moderne modellen in de Garlando voetbaltafels.

Materiaal van de kast en de poten

De kast heeft een witte melamine coating over een spaanplaat van 25 mm dikte. De poten zijn 9 cm en gemaakt van staal. Het staal heeft een afwasbare poederlak gekregen, zodat de poten ook makkelijk schoon te maken zijn. De De score is makklijk bij te houden met de score teller in de kleur van de spelers.

Materiaal van de stangen

De holle stangen zijn 16 mm dik met een wand dikte van 2,2 mm. Deze combinatie zorgt ervoor dat de stangen niet door buigen en dat de stangen ook in vorm blijven. De tafel wordt geleverd met doorloopstangen, dus de stangen steken aan beide zijden van de tafel uit. De stangen draaien in stalen kogellagers. Dit geeft het spel meer speelplezier en snelheid.

Poppen

De tafel wordt geleverd met spelers die gegoten zijn op de stangen. De spelers hebben menselijke vormen en zijn in de kleur grijs en wit. Dit geeft de tafel een strak uiterlijk. Doordat ze gegoten zitten blijven ze op hun plek en gaan ze niet kapot.

Het speelveld

Het speelveld is gemaakt van 5 mm dik gehard en niet reflecterend glas. Het speelveld is wit en heeft grijze lijnen. De gezandstraalde speelveld, geeft een beter contact met de bal.

De ballen

Aan beide kanten van de tafel kan je de ballen snel en makkelijk inbrengen in het spel. De ballen vallen na het scoren in een bak achter het doel, hier zijn ze makkelijk uit te halen. De tafel wordt standaard geleverd met 10 ballen.

Meer informatie
Aantal dozen 1 doos
Afmetingen (verpakking) 150 x 80 x 33 cm
Afmetingen (product) 143 x 76 x 88 cm
Gewicht verpakking 75 kg
Keurmerken n.v.t.
Gewicht 73 kg
Afmetingen speelveld 114,5 x 70 cm
Speeltafel geschikt voor indoor
Speeltafel inklapbaar Niet inklapbaar
Merk speeltafel Garlando
Met muntinworp Zonder muntinworp
Verstelbare poten? Leg levellers
Geschikt voor professioneel gebruik? Ja
Kleur speeltafel Wit
Bevesting spelers Gegoten
Met glasplaat? Zonder glasplaat
Met kogellagers? Ja
Soort stangen Standaard (solide stangen)
Model tafel Groot formaat (vanaf 10 jaar)
Uitvoering Evolution uitvoering
Over dit merk: n.v.t.
Over deze serie n.v.t.
We vonden andere producten die je misschien leuk vindt!