Metalen turnringen 14,5cm Déko-Play

SKU
200140
25,95

incl. btw. & Gratis verzending

Levertijd (indicatie)
Op werkdagen voor 14:00 uur besteld, zelfde dag verzonden

Gratis verzending
Geen verzendkosten

30 dagen bedenktermijn
niet goed, geld terug

Metalen turnringen van Deko Play met een diameter van 14,5 cm. Met rubberen grip voor beter houvast. 

De lengte van het touw van deze turnringen is optimaal voor schommelframes met een bovenbalk op 250 cm. Wilt u de ringen aan een bevestigingspunt vastmaken wat hoger is dan 250 cm? Voeg dan verlengtouwen toe.

Is jouw kindje helemaal dol op turnen? Laat je kindje dan plaatsnemen in de ringen van Déko-Play. De Metalen ringen zijn gemaakt voor echte turnsters. Ze kunnen hier dezelfde trucjes uitvoeren als tijdens turnwedstrijden. Zo kunnen ze thuis oefenen en ervoor zorgen dat hun trucs echt perfect worden. De metalen ringen zijn voorzien van een laagje rubber. Je krijgt zo meer grip tijdens het sporten en je trucs komen zo nog beter uit de voeten. Naast kinderen die er alles aandoen om de nieuwe Lord of the Rings te worden kunnen ook volwassenen oefenen met deze turnringen. De ringen hebben een doorsnede van 14,5 centimeter en voldoen zo aan alle eisen.

Déko-Play turnringen voor in huis.

De turnringen kan je buiten ophangen of zelfs in huis als je een veilige omgeving hebt om in te trainen. Denk bijvoorbeeld aan een zolder waar je ruimte genoeg hebt om je oefeningen uit te voeren.

Meer informatie
Aantal dozen 1 doos
Afmetingen (verpakking) n.v.t.
Afmetingen (product) n.v.t.
Gewicht verpakking n.v.t.
Keurmerken CE
Gewicht 1,1 kg
Merk toestel Déko-Play
Garantie 1 jaar
Materiaal Metaal
Kleur n.v.t.
Over dit merk: n.v.t.
Over deze serie n.v.t.