Over ons

Hoe het begon

Van Ee BuitenSpeelgoed.nl, de “Meeste Plezier in Spelen”  speelgoedwinkel van Nederland, werd in 1991 als  ‘Van Ee Speeltoestellen’ opgericht door Albert van Ee in Kootwijkerbroek.  De artikelen, aanvankelijk (stalen) speeltoestellen en trampolines, werden daar door klanten afgehaald. 

Na verloop van tijd was het onderkomen te klein en de mogelijkheden waren beperkt.  Van Ee Speeltoestellen is daarom in 2000 verhuisd naar een nieuwe vestiging in Barneveld. Door de veranderende markt en de opkomst van het online winkelen heeft Van Ee Buitenspeelgoed in 2013 besloten het concept te wijzigen en te verhuizen naar Kootwijkerbroek.

Huidige situatie

Bij Van Ee Buitenspeelgoed kunt u terecht voor groot buitenspeelgoed zoals trampolines, tafeltennistafels, skelters en speelhuisjes.

Vanuit onze showroom in Kootwijkerbroek, via onze website en telefonisch ondersteunen wij u bij aanschaf van kwalitatief bovengemiddeld buitenspeelgoed. Plezier in Spelen! Welkom!

Showroom Kootwijkerbroek

Bedrijventerrein "Puurveen"

De Standerd 6
3774 SC Kootwijkerbroek  - Barneveld 

Contact

Wilt u met ons in contact komen? Dat kan via de volgende manieren:

Telefoon: (0342) 44 34 37

E-mail: verkoop@vaneebuitenspeelgoed.nl 

Bent u op zoek naar speeltoestellen voor uw school, restaurant of kinderdagverblijf? Dan verwijzen wij u graag naarwww.vaneespeeltoestellen.nl onze collega’s kunnen u alles vertellen over de daar geldende (veiligheids)eisen en speelplaatsontwerpen.


Ons team

Albert

 

Albert van Ee

Directeur

Johan van Es

 

Johan van Es

Teamleider verkoop

 Eelco Snel

 

Eelco Snel

Verkoop

Pieter

 

Pieter Blotenburg

Financiële administratie