Sponeta Tafeltennistafel S4-70/72/73 Outdoor

SKU
sp-S4-70-72-73-conf
499,-

incl. btw. & Gratis verzending

Levertijd (indicatie)
2 - 3 werkdagen

Gratis verzending
Geen verzendkosten

30 dagen bedenktermijn
niet goed, geld terug

Een sterke outdoor tafeltennistafel van Sponeta voor buiten. Een fanatieke speler kan hier met gemak op spelen. De constructie kan het in ieder geval wel aan!

De Sponeta S4-70/72/73 outdoor

Sponeta tafeltennistafel S4-73e is een tafel uit de pro lijn van de Sponeta tafeltennistafels. U kunt met deze outdoor tafeltennistafel uren buitenspeelplezier beleven. Maar daarnaast kan u ook uren trainen in uw eigen achtertuin. Dit kan met meerdere spelers maar ook alleen. De tafel kan aan een kant om hoog gezet worden zodat u alleen kunt trainen.

Professionele afmetingen

De Sponeta S4 heeft de afmeting van een internationale ITSF gekeurde wedstrijdtafel. De tafel is daardoor uitermate geschikt om u voor te bereiden op professionele tafeltenniswedstrijden. Of om gewoon heerlijk in de vrije uurtjes buiten tegen elkaar op de tafeltennistafel spelen.

Veel ruimte nodig?

Je hebt voor deze pingpongtafel van Sponeta niet veel ruimte nodig. De speeltafel meet uitgeklapt 276 x 152,5 cm. Maar ingeklapt neemt de tafel nog maar 152,5 x 72 x 155 cm in.  Dus bent u klaar met spelen? De inklapbare pingpongtafel is makkelijk ergens op te bergen. Het advies is wel om er een afdekhoes om heen te doen. Dit verlengt de levensduur van de tafeltennistafel als hij buiten staat.

Om het speelblad waterpas te krijgen, heeft deze tafeltennistafel in hoogte verstelbare poten (via leg levellers onderaan elke poot).

Deze pingpongtafel is praktisch gelijk aan de Sponeta S4-70/72/73 i. Dat is echter het indoor model, met een speelblad van spaanplaat.

Outdoor pingpongtafel monteren

Pak het monteren van deze outdoor pingpongtafel het liefst aan met twee personen. Sponeta heeft op Youtube een handige montagevideo staan voor het monteren van de S4-70/72/73 e tafeltennistafels die u kunt kijken als voorbereiding op het monteren van de speeltafel:

https://www.youtube.com/watch?v=BFvWuAEAVU4

Volg echter altijd de stappen zoals aangegeven in de handleiding die u bij uw outdoor Sponeta tafeltennistafel in de doos vindt.

Meer informatie
Aantal dozen 1 doos
Afmetingen (verpakking) 144 x 13 x 162 cm
Afmetingen (product) 274 x 184 x 76 cm
Gewicht verpakking 70 kg
Keurmerken EN14468-1
Gewicht 66 kg
Afmetingen speelveld 274 x 152,5 x 76 cm
Speeltafel inklapbaar Inklapbaar
Kleur speeltafel n.v.t.
Merk speeltafel Sponeta
Verstelbare poten? Ja, met verstelbare poten
Geschikt voor professioneel gebruik? Ja
Materiaal blad Melamine
Speeltafel geschikt voor outdoor
Over dit merk: n.v.t.
Over deze serie n.v.t.
We vonden andere producten die je misschien leuk vindt!