Gun jezelf wat rust en zorg ervoor dat de kinderen zichzelf kunnen vermaken op de camping. Dit zijn onze tips voor leuk (buiten)speelgoed voor op de camping.

Volleybalnet of badmintonnet

Weinig zo leuk als het spelen van een potje volleybal met je familie of vrienden op de camping. Het enige wat je nodig hebt is een stuk vlak grasveld. En natuurlijk een volleybalnet!

Van EXIT verkopen we twee sportnetten: een net van 5 meter breed en een multi sportnet van 3 meter breed.

Niet genoeg mensen voor het spelen van volleybal? Geeft niet! Je kunt hier namelijk ook gemakkelijk een badmintonnet van maken! Het multisportnet is namelijk eenvoudig in hoogte verstelbaar in drie standen. En zowel volleybal als badminton zijn erg leuke spellen voor op de camping!

Opvouwbare goaltjes voor op de camping

EXIT Flexxgoals

Deze voetbaldoeltjes zijn eenvoudig op te bergen in platte tas: neemt zeer weinig ruimte in!

Inklapbare basketbalpaal voor kinderen

Houden je kinderen van basketbal? Kijk dan eens naar de opvouwbare basketbalpaal Phoenix van Garlando als speelgoed voor op de camping. Deze kinder basketbalpaal van 165 cm hoog kun je volledig opbergen in de voet. Het gedemonteerde pakket is relatief compact: 67 bij 46 cm en ongeveer 13 cm hoog.

De voet van deze paal kun je verzwaren met zand of water. Water is handig, dit giet je er zo weer uit als je de Phoenix basketbalpaal aan het eind van je vakantie weer wilt demonteren en meeneemt naar huis.