Wie kent het niet? Collega’s zitten te lunchen en zijn alleen maar bezig met hun mobiele telefoon. Want het nieuws moet gecheckt worden, de (a)sociale media word bekeken en er worden spelletjes gespeeld. Onderling wordt er maar weinig met elkaar gepraat. Jij als ondernemer wil dit veranderen. Maar vraagt je af, hoe doe ik dat?

Het antwoord is heel simpel. Zet een voetbaltafel in je kantine. Zo’n voetbalspel zorgt voor een leuke sfeer onderling. En tijdens het spelen moet er samengewerkt worden. Tijdens het spelen wordt er veel gelachen wat de sfeer onder collega's verhoogd.

[vc_single_image image=3280 img_size=full css_animation="none"][

Jij als ondernemer wordt daar ook beter van. Onderzoek van RTL nieuws bracht naar voren dat 90% van de Nederlanders kiest voor een leuke sfeer ipv een hoog salaris. Bij een goede sfeer gaan collega’s voor elkaar door het vuur. Ze werken veel harder en helpen elkaar waar dat nodig is.

 

Ook een enorme teamspirit in het bedrijf brengen?

Wil jij ook een team dat voor elkaar door het vuur gaat? Waar collega’s samenwerken als vrienden? Zet een voetbaltafel in jouw bedrijfskantine! En je zult zien dat het resultaat verbluffend is.

Voordelen van een voetbaltafel in de kantine

 • Een gezellige sfeer onder collega’s.
 • Prestaties van je werknemers wordt beter.
 • Je voorkomt dat werknemers van baan willen wisselen.
 • Vriendschappen op de werkvloer.
 • Geen clubjes vorming binnen jouw bedrijf.
 • Wordt veel gelachen onderling

Je kunt zelf toernooien organiseren binnen je eigen bedrijf. Dit geeft enorm veel sfeer onderling. Zonder dat je veel geld hoeft uit te geven heb je op een goede manier aan teambuilding gedaan.

 

Ik wil graag een voetbaltafel met mijn eigen logo, kan dat?

Een voetbaltafel bedrukken met je eigen logo is zeker mogelijk. Dit hebben wij al vaak voor ondernemers gedaan. Samen bespreken we jouw wensen hoe het ontwerp eruit moet komen te zien. Zo krijg je echt een bedrukte tafelvoetbalspel die precies bij jou past. Hoe gaaf is het om die bij jou in de kantine te hebben staan?

[vc_single_image image=3308 img_size="large"]

Je kunt er ook voor kiezen om het ontwerp zelf te maken. Wij mailen de templates naar je en dan kun je zelf een mooi ontwerp maken voor op de voetbaltafel. Het ontwerp moet je maken in Adobe Illustrator. Zodra je het ontwerp terug hebt gestuurd. Gaan wij een visueel ontwerp maken van de bedrukking van jouw voetbaltafel.

[vc_single_image image=3338 img_size="large"]

Nadat je akkoord bent met het ontwerp gaan we de voetbaltafel bedrukken. Binnen 4 weken krijg je daarna je voetbaltafel thuis gestuurd. Om beschadiging van jouw gave tafel te voorkomen zitten de poten er nog niet onder. Na het leveren hoef je die er alleen nog maar even onder te zetten.

Voetbaltafel uitproberen?

Een voetbaltafel koop je niet zomaar. Je wilt de beste keuze voor jou bedrijf maken. In onze showroom hebben we verschillende modellen opgesteld staan.

We hebben een aantal goedkopere instapmodellen staan. Maar ook de hele goed tafels. Onze specialisten kunnen jou precies uitleggen waar het verschil nu precies inzit.

Je kunt natuurlijk ook zelf even een potje komen spelen. Samen met ons kunnen je dan alle voetbaltafels uitproberen om zelf te voelen welke er lekker speelt.

Van de volgende voetbaltafels hebben wij een showmodel staan:

Deze modellen horen allemaal bij de top10 meest gekozen voetbaltafels. De Garlando Olympic wordt vaak gekozen door scholen. Dit komt omdat het balletje door een gesloten systeem rolt. Hierdoor kun je het balletje nooit kwijt raken.

[vc_single_image image=3335 img_size=full css_animation="none"]

Help, ik kan niet kiezen.

Er zijn zoveel verschillende voetbaltafels. Het is begrijpelijk als je niet weet welke je dan zou moeten kiezen. Om het makkelijk voor jou te maken hebben wij onze 2 meest gekozen voetbaltafels uitgelicht. Zo kun je precies zien welke tafel het beste bij jou past. Kiezen is nu ineens heel simpel.

Voetbaltafel G-500 Evolution

 

 • Alleen voor binnen
 • Soepele stokken
 • Inclusief 10 ballen
 • Stevige poppen
 • Voetbaltafel met open bovenkant
 • Gemonteerd geleverd (alleen de poten moeten er nog onder gezet worden)

809,-

Garlando voetbaltafel Olympic

Garlando voetbaltafel Olympic

 • Geschikt voor buiten
 • Soepele stokken
 • Inclusief 10 ballen
 • Stevige poppen
 • Nooit bal kwijt door glasplaat
 • Gemonteerd geleverd (alleen de poten moeten er nog onder gezet worden)

1.529,-

Niet goed geld terugNiet tevreden? Je geld terug!

Je mag altijd binnen 14 dagen na levering de voetbaltafel terug sturen. Door simpel een mail te sturen naar info@vaneebuitenspeelgoed.nl gaan wij samen met jou zorgen om de voetbaltafel naar ons te retourneren.