Touwladder 3-zijdig Déko-Play

SKU
430050
119,95

incl. btw. & Gratis verzending

Levertijd (indicatie)
1 week

Gratis verzending
Geen verzendkosten

30 dagen bedenktermijn
niet goed, geld terug

Een avontuurlijke 3 zijdige touwladder met geoliede essen houten sporten. De touwladder is gemaakt van trapeze stokken van 60cm breed. De touwladder is geschikt voor een speeltoestel met een balkhoogte van 2.5m.

Klimmen en klauteren tot op een grote hoogte kan als geen ander met de Déko-Play 3 zijdige touwladder. Deze stoere touwladder is speciaal gemaakt om kinderen lekker te laten klimmen richting hun speeltoestel of eigen gemaakte boomhut. Geen enkele hoogte is te gek want je klimt zo richting het hoogste punt. Jonge kinderen zijn dol op hun eigen touwladder en leren zichzelf eenvoudig verder ontwikkelen. Tijdens het klimmen ontwikkelen ze hun motoriek en krijgen de kinderen al snel meer zelfvertrouwen en spierkracht. Wie wil er nu niet zo’n mooie touwladder? Heb je geen boomhut? Geen probleem je kan een touwladder ook aan een ander speeltoestel van 250 cm hoog hangen.

Gemaakt van duurzame en veilige materialen. 

Kinderen kunnen urenlang spelen en klimmen zonder zich te bezeren. Dankzij het PH-touw kunnen kinderen zonder problemen klimmen. Het touw is krachtig en voelt zacht aan. De sporten zijn gemaakt van duurzaam essenhout en behandeld met lijnzaadolie om houtrot te voorkomen.

Meer informatie
Aantal dozen n.v.t.
Afmetingen (verpakking) n.v.t.
Afmetingen (product) 250 x 250 x 60 cm
Gewicht verpakking n.v.t.
Keurmerken CE
Gewicht 000 kg
Merk toestel Déko-Play
Garantie 1 Jaar
Materiaal Hout
Kleur n.v.t.
Over dit merk: n.v.t.
Over deze serie n.v.t.