Touwladder 7 sporten (275 cm)

SKU
400200
57,-

incl. btw. & Gratis verzending

Levertijd (indicatie)
Op werkdagen voor 14:00 uur besteld, zelfde dag verzonden

Gratis verzending
Geen verzendkosten

30 dagen bedenktermijn
niet goed, geld terug

Klimmen en klauteren op je eigen Déko-Play touwladder 7 sporten richting de top van je boomhut of je eigen speeltoestel. Hang de touwladder minimaal 35 cm boven de grond. Deze touwladder van 240 cm is daarom geschikt om op te hangen aan een balk op ongeveer 275 cm hoogte.

Touwladder voor speeltoren of toestel

Klimmen en klauteren of een trap maken naar je eigen boomhut het is allemaal mogelijk met de Déko-Play touwladder 7 sporten. Deze unieke touwladder kan eventueel ook aan een schommel gehangen worden om kinderen lekker te laten klimmen en klauteren. Tijdens het klimmen ontwikkelen kinderen hun motoriek en krijgen ze extra spierkracht. Het is natuurlijk super spannend om de top te bereiken en het is ook een leuk speeltoestel om aan een boomhut of speelhuisje te hangen.

Hoge kwaliteit touwladder voor jong en oud.

De touwladder met 7 sporten is gemaakt van essenhout en staat bekend als taai en duurzaam. Dit houtsoort wordt behandeld met lijnzaadolie om houtrot tegen te gaan en een lange levensduur mee te geven. De touwen zijn gemaakt van PH-touw voor extra stevigheid en zachtheid. De touwen laten namelijk geen striemen achter tijdens het klimmen. Deze speciale touwen zijn ook nog eens enorm sterk en in combinatie met het essenhout kan de touwladder al snel volwassenen dragen.

Meer informatie
Aantal dozen 1 doos
Afmetingen (verpakking) n.v.t.
Afmetingen (product) n.v.t.
Gewicht verpakking n.v.t.
Keurmerken CE
Gewicht 2,44 kg
Merk toestel Déko-Play
Garantie 1 jaar
Materiaal hout
Kleur n.v.t.
Over dit merk: n.v.t.
Over deze serie n.v.t.