Touwladder 6 sporten (245 cm)

SKU
400100
49,-

incl. btw. & Gratis verzending

Levertijd (indicatie)
Op werkdagen voor 14:00 uur besteld, zelfde dag verzonden

Gratis verzending
Geen verzendkosten

30 dagen bedenktermijn
niet goed, geld terug

Klimmen en klauteren op de stoere Déko-Play touwladder 6 sporten. Deze stoere touwladder is gemaakt van PH-touw en voorzien van essenhout sporten. Hang de touwladder minimaal 35 cm boven de grond. Deze touwladder van 210 cm is daarom geschikt om op te hangen aan een balk op ongeveer 245 cm hoogte.

Klim in je speeltoestel met deze touwladder

Klimmen en klauteren tot op een grote hoogte kan als geen ander met de Déko-Play touwladder 6 sporten. Deze stoere touwladder is speciaal gemaakt om kinderen lekker te laten klimmen richting hun speeltoestel of eigen gemaakte boomhut. Geen enkele hoogte is te gek want je klimt zo richting het hoogste punt. Jonge kinderen zijn dol op hun eigen touwladder en leren zichzelf eenvoudig verder ontwikkelen. Tijdens het klimmen ontwikkelen ze hun motoriek en krijgen de kinderen al snel meer zelfvertrouwen en spierkracht. Wie wil er nu niet zo’n mooie touwladder? Heb je geen boomhut? Geen probleem je kan een touwladder ook aan een schommelpaal hangen.

Gemaakt van duurzame en veilige materialen. 

Kinderen kunnen urenlang spelen en klimmen zonder zich te bezeren. Dankzij het PH-touw kunnen kinderen zonder problemen klimmen. Het touw is krachtig en voelt zacht aan. De sporten zijn gemaakt van duurzaam essenhout en behandeld met lijnzaadolie om houtrot te voorkomen.

Meer informatie
Aantal dozen 1 doos
Afmetingen (verpakking) n.v.t.
Afmetingen (product) n.v.t.
Gewicht verpakking n.v.t.
Keurmerken CE
Gewicht 2,1 kg
Merk toestel Déko-Play
Garantie 1 jaar
Materiaal Hout
Kleur n.v.t.
Over dit merk: n.v.t.
Over deze serie n.v.t.